Pronájem bytu 2+kk, Starý Plzenec, Herejkova, 39 m2

Herejkova, Starý Plzenec

12 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky za služby vč. elektřiny činí 2.700 Kč/měsíc)

Doporučené firmy v Starém Plzenci

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme Vám k pronájmu mezonetový byt 2+kk, 39 m², v posledním 4. patře nového domu ve Starém Plzenci. Z bytu je krásný výhled do okolní zeleně. Vstup je v dolním patře a nachází se zde kuchyňský a jídelní kout. Moderní kuchyňská linka s dřevěným dekorem v kombinaci bílého lesku je vybavená indukční varnou deskou, digestoří, troubou a lednicí s mrazákem a vedle linky je umístěná pračka. V rohu místnosti u okna je umístění menší dřevěný jídelní stůl se židlemi. Z pokoje vede schodiště do patra, kde je kompletně zařízená ložnice a obývací část bytu. Další místností je koupelna se sprchovým koutem a toaletou. K bytu náleží také sklep.
Byt je určen výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování od 1.7.2024.


Dům je umístěn ve velmi klidné části na okraji obce. Místem protéká řeka Úslava a kousek je to k Přírodní památce Černá stráň nebo nebo Andrejšky s mnoha zajímavými turistickými místy. Přímo u domu je také autobusová zastávka MHD.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. elektřiny, pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 2.700 Kč/měsíc. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu ve výši jedné měsíční platby a dvojitou vratnou kauci.


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Parametry bytu

Cena
12 990 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ poplatky za služby vč. elektřiny činí 2.700 Kč/měsíc
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Herejkova, Starý Plzenec
ID
2109 0632 2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
39 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
39 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Veronika Roubíčková

Veronika Roubíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Starém Plzenci?

Podobné nemovitosti