Pronájem bytu 1+kk, Praha - Vršovice, 28. pluku, 37 m2

28. pluku, Praha 10, Vršovice

15 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(REZERVACE / + poplatky 3.000 Kč + elektřina s přepisem + kauce + provize RK)

Doporučené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

REZERVACE - Ateliér k bydlení 37 m2, s terasou 6 m2, orientovaný do privátního klidného vnitrobloku, v -1. podlaží Rezidence Císařského pluku, na pomezí Vinohrad a Vršovic. Rezidentům domu je zaručen komfort v podobě privátní posilovny přístupné kdykoliv během dne a udržované zahrady s relaxační zónou.

Dispozici ateliéru tvoří předsíň, pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s vanou a samostatné wc. Z pokoje je přímý vstup na venkovní terasu.

Ateliér se pronajímá bez nábytku. Kuchyňská linka disponuje moderními spotřebiči: indukční varná deska, trouba, mikrovlnka, lednice, mrazák. V koupelně je pračka, v předsíni šatní skříň. Okna jsou osazena interiérovými žaluziemi. Podlahy laminátové a dlažba. K dispozici je přípojka na internet.

Lokalita starých Vršovic dýchá jedinečnou atmosférou a historií. Parky a vzrostlé stromy se střídají s původní historickou zástavbou. V okolí je ideální občanská vybavenost, několik restaurací, kaváren a malých obchůdků. Obchodní centrum Eden je jen 10 min chůze. Přímo před domem je zastávka autobusu "Na Míčánkách", 5 min na metro A "Želivského". Tramvajová zastávka "Čechovo náměstí" je v pěším dosahu 6 min. Parkování je možné v modré zóně, před domem.

K nastěhování ihned. Nabídka je určena pro zájemce bez domácích mazlíčků. Do ateliéru nelze přihlásit trvalé bydliště.

Nájem 15.000 Kč, záloha na poplatky 3.000 Kč, elektřina s přepisem na nájemce. Kauce 15.000 Kč. Provize RK 1 nájem + DPH.

PENB-D ID nemovitosti MDO0578-0001.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
REZERVACE / + poplatky 3.000 Kč + elektřina s přepisem + kauce + provize RK
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
28. pluku, Praha 10, Vršovice
ID
MDO0578-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
37 m2
Patro
1. z 7
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
37 m2
Plocha nemovitosti
37 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Topení
Ústřední plynové
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti