Prodej rodinného domu, Olešnice, 120 m2

Olešnice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena k jednání, Preferujeme seriózní a vážné jednání, včetně provize)

Doporučené firmy v Olešnici

Informace k domu

Naše společnost Vám nabízí poctivou Jihočeskou zemědělskou usedlost v žádané lokalitě 30 min. od Českých Budějovic. Jedná se o nemovitost, kterou lze využít jak k rodinnému bydlení tak k celoroční rekreaci. Nemovitost se skládá z obytné části, stodoly a několika hospodářských prostor (původně využívaných pro chov drobného zvířectva). Celá usedlost procházela postupně od roku 2005 až 2014 zásadní ale citlivou rekonstrukcí s ohledem na historii a tip nemovitosti. I když se nejedná o nutnost, ale jediné co doporučujeme je výměna (7) oken. Jinak je toho uděláno opravdu mnoho, žádné obavy z obrovských investic - ty už tam jsou :-)
Rekonstruováno mimo viditelné prvky jako je kompletní střecha, bylo také i elektroinstalace, izolace, kanalizace, stropy a jiné. Nad aktuálně zrekonstruované, je zde stále možnost vlastní realizace, například dostavbou a využít rozsáhlých podkrovních prostor nebo dva hospodářské prostory k dobudování prakticky čehokoliv viz fotodokumentace.

Poloha nemovitosti je ojedinělá hlavně s ohledem na dostupnost rekreačního využití a to ne jen regionální, ale i mezinárodní. Na jedné fotografii znázorňujeme aktuálně (ve velkém stádiu rozestavěnosti) dálnici D3 navazující na rakouskou dálnici A8, která je napojena na evropský dálniční systém od Alp až po moře.

Dalo by se o nemovitosti a o poloze napsat toho ještě mnoho, ale stejně by to bylo málo na to, aby bylo obsaženo vše, a nenahradilo by to osobní prožitek z prohlídky, nebo aspoň zavolejte a při přátelském rozhovoru se dozvíte mnohem více.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání, Preferujeme seriózní a vážné jednání, včetně provize
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Olešnice
ID
00718
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
916 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Expresninemovitosti.cz

Expresninemovitosti.cz

Ant. Barcala 404/38, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Radek Hajtol

Radek Hajtol

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olešnici (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti