Prodej bytu 3+1, Lešany, 78 m2 (ID: 1837926)

Lešany

4 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 637 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Lešanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Lešany jsou obec ve Středočeském kraji, okrese Benešov. Rozkládá se asi 15 km od Benešova. Žije zde ca 900 obyvatel. Jsou známé svým barokně-klasicistním zámkem a především vojenským muzeem, které leží 2 km severovýchodně od středu obce.

A právě zde vám nabízíme jedinečnou příležitost k získání úžasného bytu v této malebné lokalitě. Tento prostorný a elegantní byt nabízí nejen skvělé bydlení, ale také výhledy na okolní krajinu, které vám budou každý den připomínat krásy přírody.

Poloha tohoto bytu je jedním z jeho největších předností. Lešany jsou klidnou a přátelskou obcí s bohatou historií a jedinečným venkovským šarmem. Zároveň však zdejší dostupnost do Benešova a Prahy je nezpochybnitelná. Oba tyto důležité směry jsou snadno dosažitelné, což vám umožní užívat si výhod městského života, aniž byste se vzdálili od klidu venkova.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří touží po kombinaci soukromí, pohodlí a přístupnosti. Disponuje moderním vybavením a prostorným rozložením, což ho činí skvělým místem k relaxaci a odpočinku po náročném dni. Dispozičně je řešen jako 3+1 s lodžií (orientovaná na západ). Ložnice (s orientací na sever), prostorný obývací pokoj se vstupem na zasklenou lodžii a dětský pokoj s vestavěným nábytkem na zakázku. V koupelně je sprchový kout, elektro kotel, který zajišťuje teplo a teplou vodu, toaleta je samostatná. Kuchyně je samostatná včetně veškerých spotřebičů. Užitná plocha bytu činí 98,73 m2.

K bytu náleží dva sklepy, z nichž jeden je využívaný jako plnohodnotná pracovna s dostatkem dalších úložných prostor, druhý jako prádelna, taktéž s dostatečným dalším prostorem. Před domem jsou pro byt vyhrazena dvě parkovací stání a třešničkou na dortu je zahrada, která vám bude sloužit jako oáza klidu. Bazén pro děti k nekonečné zábavě, ale také krb a grilovací prostor pro uvolněné večery pro celou rodinu nebo posezení s přáteli na prostoru o velikosti 198 m2.

Autobusová linka č. 332 vás doveze na zastávku Praha - Budějovická anebo do centra Benešova. V obci je školka, škola, dětské hřiště, potraviny, pizzerie a další.

Nezmeškejte příležitost vlastnit byt, který zaručuje dokonalou harmonii mezi klidem venkova a pohodlím města.

Parametry bytu

Cena
4 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Lešany
ID
N00032
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
98 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
78 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radek Pajič, MBA

Radek Pajič, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Lešanech (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti