Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vysočany, Obvodová, 59 m2 (ID: 1841845)

Obvodová, Praha 9 - Vysočany

25 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zúč. poplatky za energie vč. elektřiny 4.000,- Kč/2 osoby + fix. poplatky za služby 2.000,- Kč + jistota 50.000,- Kč, + provize RK)

Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme dlouhodobý pronájem zcela nového, moderního a částečně zařízeného bytu 2+kk s terasou, situovaného ve 2. nadzemním podlaží nově postaveného bytového domu s výtahem, známého jako "Rezidence Jana Zupky ml." Tato rezidence se nachází v klidné ulici Obvodová v Praze 9 - Vysočanech, a je pěšky dostupná k metru C - Prosek.

Byt disponuje prostornou předsíní, ložnicí s přístupem na terasu, prostorným obývacím pokojem s kuchyňskou linkou a vstupem na terasu, koupelnou s vanou a samostatnou toaletou. Z bytu se naskýtá úžasný výhled na Prahu.

Vybavení zahrnuje luxusní kuchyňskou linku se všemi spotřebiči od značky Siemens (elektrická trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, myčka, digestoř), vestavěné skříně, rozkládací sedačku, jídelní stůl se židlemi, konferenční stůl, záclony a možnost přidat i závěsy. Podlahové vytápění a předokenní žaluzie je ve všech pokojích. Domácnost má přístup k optickému internetovému kabelu a připravené rozvody ve všech místnostech. Na patře je společná prádelna s pračkou a sušičkou určená pro tři byty. Nábytek na fotografiích není součástí pronájmu.

Lokalita nabízí klidný život uprostřed rodinných domů a bohaté zeleně. V okolí rezidence naleznete veškerou občanskou vybavenost (OC Prosek, OC Letňany) a vynikající dopravní dostupnost do centra Prahy (metro C - Prosek je vzdáleno pouze 12 minut pěšky). Pro relaxaci a sportovní aktivity je v blízkosti park Klíčovské sady a mnoho cyklostezek.
Parkování je možné v rezidenční zóně Prahy 9 na ulici, nebo je k dispozici možnost pronájmu garážového stání vč. sklepa za 2.000,- Kč měsíčně. Samostatný sklep k dispozici dle dohody.

Tento byt je ideální pro jednotlivce, pár bez domácích mazlíčků (malý vychovaný pejsek dle dohody) a pro nekuřáky. Byt je volný ihned. Majitel požaduje jistotu ve výši 50.000,- Kč. Provize pro realitní kancelář činí 26.000,- Kč + ev. garážové stání (2.000,- Kč). Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat makléře. Byt č. 5.

Tento byt je skvělým místem pro váš nový domov Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost!

Parametry bytu

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zúč. poplatky za energie vč. elektřiny 4.000,- Kč/2 osoby + fix. poplatky za služby 2.000,- Kč + jistota 50.000,- Kč, + provize RK
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Obvodová, Praha 9 - Vysočany
ID
AK - 060224 Obvodová5
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
69 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adam Cloud

Adam Cloud

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti