Prodej rodinného domu, Záblatí, 215 m2 (ID: 1841951)

Záblatí

3 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 920 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Záblatí

Informace k domu

Jedinečná nabídka řadového RD v původní řadové zástavbě v žádané lokalitě malebné jihočeské obce Záblatí. V nabízeném dvoupodlažním, nepodsklepeném domě je započata zdařilá modernizace včetně výměny oken a všech vstupních dveří. Jeho velikost 6+1, dvě koupelny garáž a technické zázemí je vhodná pro větší rodinu či jako dvougenerační dům. Dispozice objektu je následující: Vstupní chodbou se dostaneme do přízemí, kde se vpravo nachází kuchyně, samostatný pokoj s komorou, koupelna a WC, v levé části je garáž, kotelna včetně kotle na tuhá paliva a technické zázemí, ze kterého se vchází na praktickou zahradu. Ta nabízí prostor pro odpočinek a rekreaci, vhodné místo pro grilování a zahradní aktivity. Prostorným schodištěm se dostaneme do druhého patra, kde jsou tři samostatné pokoje, obývací prostor za kterým se nachází další ložnice, déle je zde koupelna, WC a komora. Střecha domu je sedlová, krytina je lepený střešní šindel, což zajišťuje dobrý odvod srážkové vody a ochranu před povětrnostními vlivy. Objekt je napojen ne el. energii, obecní vodovod a obecní kanalizaci.
Tento dům je umístěný v krajní části klidné střediskové obce, což zaručuje komfortní bydlení bez zdraví ohrožujících vlivů, blízkost zeleně v podobě lesů, luk a řeky Blanice pod horou Boubín (1362 m. n. m.) Příjemné a čisté prostředí. V obci se nachází veškerá infrastruktura jako např. obchod, poštu, hospodu, dětské hřiště, sportovní areál, několik spolků aj. A to vše v dosahu okresního města Prachatice (15 km) se všemi jeho výhodami úplné občanské vybavenosti. Tento dům je ve velmi dobrém stavu a je připraven pro dokončení dle potřeb majitele. Ideální volba pro ty, kteří hledají pohodový životní prostor s jedinečným spojením venkovského půvabu, blízkosti Šumavy a moderního komfortu.Potřebujete-li více informací nebo domluvit si prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.Koupi lze financovat hypotečním úvěrem či stavebním spořením, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
3 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Záblatí
ID
9003rd24
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
215 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
215 m2
Plocha nemovitosti
139 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEMO reality, s.r.o.

Kostelní náměstí 17, Prachatice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

František Kott

František Kott

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Záblatí (okr. Prachatice)?

Podobné nemovitosti