Prodej chalupy, Žďár nad Metují, 60 m2

Žďár nad Metují

2 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 485 Kč /za měsíc

(vč. provize a služeb RK)

Doporučené firmy v Žďáru nad Metují

Informace k domu

Rádi bychom Vám nabídli pěknou, menší poloroubenou rekreační chaloupku na klidném místě ve Žďár nad Metují. Žďár nad Metují byl minulý rok díky své jedinečné poloze, službám obyvatel a pozitivní atmosféře, která zde panuje, oceněn jako "Vesnice roku". Chalupa je posazena ve stráni na vyvýšeném místě, s výhledem na obec a stolovou horu Ostaš, která je vzdálená cca 1km od chalupy. K chalupě patří menší svažitý pozemek, na kterém se nachází dva majestátní, více než 120 let staré buky, kteří dominují daném místu a dotváří mu jedinečnou atmosféru a energii.

Jedná se poloroubenou lidovou stavbu, která je typická pro tuto oblast. V přízemí chalupy se nachází zádveří, chodba, kuchyně, světnice, koupelna se splachovacím WC a vstup na půdu, kde je menší letní pokoj. Chalupa prošla v posledních letech rekonstrukcí. Je zde zaveden elektrický proud, nový vodovod, nové rozvody, nová kuchyň, koupelna, WC. V kuchyni je sporák s troubou na tuhá paliva a s výměníkem do radiátorů, které jsou ve světnici, v chodbě a koupelně, ve světnici jsou další menší kamna tuhá paliva. Ohřev teplé vody v koupelně i v kuchyni zajišťuje elektrický boiler. Okna jsou dřevěná - špaletová. Jelikož v místě není splašková kanalizace, tak je velkou výhodou nově zbudovaný biologický septik s filtrem a vsakovacím trativodem, který zajišťuje legální, bezproblémové a bezúdržbové nakládání s odpadními vodami, odpovídající požadavků zdejší CHKO Broumovsko. Nemovitost lze tedy ihned bezproblémově užívat. Náklady na provoz a užívání jsou zde minimální.

Pokud hledáte podobný typ nemovitosti v této lokalitě, máte jedinečnou možnost koupě, jelikož se zde ve veřejné nabídce roubené chalupy k prodeji téměř nevyskytují. Nemovitost je vhodná především pro aktivnější zájemce, kteří ocení sportovní možnosti v okolí (cyklistika, horolezectví, turistika, lyžování, rybaření, kulturní vyžití, atd.)
Atraktivní místa v lokalitě: stolová hora Ostaš, Adršpašsko-teplické skály, Broumovské stěny, údolí Metují, atd... Více info v RK.

Parametry domu

Cena
2 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a služeb RK
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Žďár nad Metují
ID
211-NP03878
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
75 m2
Podlahová plocha
60 m2
Plocha nemovitosti
594 m2
Elektřina
120V, 230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt, Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Doprava
Vlak, Silnice
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Bc. Petr Malý

Bc. Petr Malý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Žďáru nad Metují?

Podobné nemovitosti