Prodej rodinného domu, Chožov, 166 m2 (ID: 1844755)

Chožov

1 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 672 Kč /za měsíc

(Včetně právních služeb a provize)

Doporučené firmy v Chožově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Hledáte nový domov plný možností a půvabu venkovského života? Exkluzivně nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v malebné obci Chožov, který je jako stvořený pro rodinné bydlení nebo jako zajímavá investiční příležitost. Ať už sníte o klidném domově v náruči přírody nebo hledáte místo pro realizaci svých bytových představ, tento dům vám otevírá dveře k neomezeným možnostem.
Charakteristika nemovitosti:
Dům, postavený v 80. letech stavebním systémem STAMO 31 (dřevěná konstrukce na betonových základech), se rozkládá na dvou nadzemních podlažích a nabízí užitnou plochu 95 m^2. Celková plocha nemovitosti činí 166 m^2, k níž přiléhá zahrada o rozloze 44 m^2 a dalších 56 m^2 plochy před domem pro záhon nebo vjezd. Vstup do domu a do garáže je přístupný přímo z ulice, v přízemí se nachází dvě místnosti, technické zázemí a toaleta. Ve druhém podlaží vás pak čekají další tři pokoje, kuchyň, koupelna a WC. Díky použitému stavebnímu systému lze dispozici domu elegantně upravit dle vašich představ a potřeb.
Lokalita:
Chožov, obec ležící na jižní hranici CHKO České středohoří, nabízí svým obyvatelům jedinečnou kombinaci klidného venkovského života a výborné dostupnosti. Vzdálenost 7 km od Loun (10 minut autem, 17 minut autobusem) a cca 1 hodinu do Prahy z ní činí atraktivní lokalitu pro každodenní život i výlety do přírody nebo za kulturou. V obci najdete potraviny, kostel, restauraci a zastávky autobusů. Chožov si navíc zachoval svůj specifický vesnický ráz, což podtrhuje jeho půvab a autenticitu.
Stav a možnosti uplatnění:
Dům je dlouhodobě nevyužíván a určen k rekonstrukci, což vám dává příležitost přetvořit ho podle vlastních představ a vytvořit si tak přesně takový domov, jaký si přejete. Připojení k vodovodu, kanalizaci a elektrické síti je samozřejmostí, stejně jako možnost instalace solárních panelů na střechu, které mohou v kombinaci s velkokapacitními nádržemi na vodu zajistit efektivní vytápění a ohřev vody. Původní dřevěná okna a dveře dodávají domu kouzlo starých časů.
Cena a financování:
Nabízená cena 1 400 000 Kč za nemovitost je výjimečná nabídka v této lokalitě a pro tento typ nemovitosti. Navíc je možné nemovitost financovat hypotečním úvěrem, s čímž vám rádi pomůžeme a zajistíme nejvýhodnější podmínky.
Další informace:
V lokalitě nabízíme k prodeji celkem tři řadové domy, což vám umožňuje vybrat si ten, který nejvíce odpovídá vašim představám a potřebám. K dispozici je také technická zpráva o stavu nemovitosti, která bude součástí prodejní dokumentace.
Pokud hledáte místo, kde byste mohli začít novou kapitolu svého života, tento dům v Chožově představuje přesně to pravé. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky. Více u makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
1 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právních služeb a provize
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Chožov
ID
0061-NP02596
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
166 m2
Plocha nemovitosti
199 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Petr Hloušek

Ing. Petr Hloušek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chožově?

Podobné nemovitosti