Prodej chalupy, Zvíkovec, 109 m2 (ID: 1846623)

Zvíkovec

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu a odměny RK.)

Doporučené firmy v Zvíkovci

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Všem milovníkům přírody nabízíme k prodeji velmi dobře udržovanou rekreační nemovitost v údolí řeky Berounky, v obci Zvíkovec. Tato chalupa se nachází v překrásném prostředí, ideální je tedy pro lidi hledající klid nebo pro rodiny s dětmi. S velkou zahradou o rozloze 2.330 m² a vzdáleností přibližně 300 metrů od řeky nabízí tento dům mnoho možností trávení volného času v přírodě, či rybaření.

Dům disponuje 2 pokoji, koupelnou se sprchou, samostatnou toaletou a verandou, která byla využívaná jako jídelna. Dále se zde nachází velká garáž a domeček na nářadí (dílna). Užitná plocha domu 109 m² nabízí příjemný prostor a dobrý technický stav objektu zajistí pohodlné bydlení pro celou rodinu. Pokud by Vám nevyhovovala stávající dispozice, je možnost využít podkroví, a půdní vestavbou rozšířit dům o další místnosti.

Předmětem prodeje je krom chalupy i louka o celkové výměře 6.394 m2, toho času v pachtu místním zemědělcem.

Zvíkovec je městys v okrese Rokycany v Plzeňském kraji. Leží zhruba dvanáct kilometrů severozápadně od Zbiroha a sedmnáct kilometrů jižně od Rakovníka. V obou zmiňovaných městech s krátkou dojezdovou vzdáleností najde nový majitel nemovitosti kompletní občanskou vybavenost.

Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné a bezpečné prostředí pro sebe i svou rodinu. Pokud Vás tato nabídka zaujala, nebo máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Budeme se na Vás těšit. Tým RE/MAX Fenix

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu a odměny RK.
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Zvíkovec
ID
0310-NP00086
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
109 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
109 m2
Plocha nemovitosti
2330 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Janka Hájková, M.R.E.

Janka Hájková, M.R.E.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Zvíkovci?

Podobné nemovitosti