Prodej chalupy, Hořičky - Mečov, 156 m2

Hořičky, Mečov

2 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 914 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hořičkách

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení realitní kanceláře RE/MAX Future Vám nabízím k prodeji roubenku v krásné lokalitě pouhých 12 kilometrů od Babiččina údolí, 3 km od Hořiček. Roubenka zaujme místem pro milovníky přírody a klidu, přičemž nabízí širokou škálu aktivit od cyklovýletů po pěší túry, stačí vyrazit z domu. Výhodná poloha umožňuje snadný přístup k cyklostezkám a turistickým trasám, čímž poskytuje dokonalou základnu pro víkendové a volnočasové aktivity.

Samotná roubenka se nachází ve svažitém terénu s výhledem na rybník. Klid a relax tohoto místa Vás dostane jen vstoupíte na pozemek. Celková rozloha pozemnku činí 774m2. Roubenka je určena k celkové rekonstrukci. Voda do domu je zavedena ze studně. Přípojka na vodovod v místě. Pokud máte svoji vlastni představu o chaloupce tak já nabízím kouzelné místo. Propojením vznikne Vaše nové víkendové útočiště odkud se Vám nebude chtít vracet.

Zavolejte mi a domluvíme si prohlídku.

Parametry domu

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Hořičky, Mečov
ID
211-NP03879
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
156 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
73 m2
Plocha nemovitosti
774 m2
Plocha zahrady
774 m2
Elektřina
230V
Odpad
Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Kateřina Macková

Kateřina Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Hořičkách?

Podobné nemovitosti