Prodej bytu 3+1, Šlapanice, 80 m2

Šlapanice

Rezervováno
5 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 687 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Šlapanicích

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme prodej velmi prostorného panelového bytu v osobním vlastnictví ve standardu 3+1 ve městě Šlapanice, na ulici Brněnská. Byt má balkon, lodžii, šatnu, spížku a sklep. Celková plocha bytu činí 78 m2 + sklep 2 m2. Byt je situovaný na východ a na západ a nachází se ve 3. patře ze 4. patrového domu s výtahem.
Na domě bylo provedeno ( zateplení, výměna oken za plastové, výměna kotelny, zateplení střechy a spodní části domu od sklepů, výměna stupaček a rozvody vody v domě, na radiátory byly dány termoregulační hlavice a měřáky tepla, nové vstupní dveře do domu včetně schránek na dopisy, výměna výtahů ).
Z důvodu nedodání PENB uvádíme energetickou náročnost budovy skupiny G.
Dispozice
Předsíň 6 m2 s vestavěnou skříní, šatna 2 m2, koupelna 3 m2 s vanou a umyvadlem, samostatné WC 1 m2, kuchyně s odvětratelnou spížkou 12 m2 a s možností posezení a se vstupem na lodžii, ložnice 12 m2, dětský pokoj 16 m2 se vstupem na balkon, obývací pokoj 21 m2, spížka 2 m2, lodžie 5 m2, balkon 3 m2, sklep 2 m2.
Velkou výhodou bytu je jeho původní ale udržovaný stav, což nabízí novým majitelům si byt přebudovat dle svých požadavků a eliminuje přeplacení za již zrealizované rekonstrukce, které nemusí být dle Vašich představ.
Vybavenost obce: několik praktických a dětských lékařů, zdravotní středisko, zubaři, veterinární ordinace, lékárny, 2 MŠ, ZŠ s krytým bazénem a tělocvičnou, gymnázium, nákupní středisko Albert, Lípa, Penny, stavebniny, domácí dílna, drogerie, obchody s oblečením a módou, cukrárny, restaurace, fotbalové hřiště, Sokolovna, Orlovna, víceúčelová sportovní hala, 2 tenisové haly.
Dostupnost: trolejbus č. 31, vlak, autobus č. 151, 710, noční spoj N96.
Byt je ihned volný.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
5 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Šlapanice
ID
698816
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Pešák

Martin Pešák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Šlapanicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti