Pronájem obchodního prostoru, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka, 91 m2

tř. T. G. Masaryka, Frýdek-Místek

25 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ skutečná spotřeba energií, vratná kauce, + provize RK ve výši 1 x nájem + DPH, bez DPH)

Doporučené firmy v Frýdku-Místku

Informace k nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout obchodní prostory v centru Frýdku-Místku, nacházející se přímo na ul. tř. T. G. Masaryka.
Velice pěkné přízemní prostor o výměře 91m2 je k dispozici od 1.5.2024. Možné využít jako kavárnu, služby, ambulanci, kontaktní místo, kancelář, masáže, učebnu, obchodní prodejnu a mnoho dalších možností.
Prostor tvoří hlavní část (79m2), která má hlavní vstup ze společné chodby domu, ale také druhý vstup, který je přímo do parku a je s možností využití posezení přímo u prostoru s výhledem do zeleně a klidové části parku a města. Jedná se o celkovou venkovní plochu cca 15m2. Dále prostor tvoří kuchyňka, sociální zázemí se sprchou a toaleta. Prostory jsou velice pěkné, prostorné, mají okna do tří stran, dostatečné denní světlo, které je příjemné pro jakékoliv využití. Součástí prostor je také klimatizace a datové rozvody v rámci celého prostoru. K dispozici také skleněná stěna, která prostor opticky zajímavě dělí na dvě samostatné části. Možnost částečného vybavení (pracovní stůl, skříňky,....).
Výhodou je také velká světelná reklama, která je umístěná přímo nad výkladci (hlavními okny) z přední části.
Parkování vyhrazeno přímo pro daný záměr před domem. V případě požadavků o další parkovací místa, je možné řešit individuálně dle možností.
Prostor je možné přizpůsobit dle požadavků a potřeb. Prohlídku a osobní schůzku doporučuji. Nabízené prostory jsou ve velice zajímavé a nabízí prostor pro podnikání přímo v centru města, kde se nachází mnoho bankovních domů, katastrální úřad, magistrát města, několik škol, kanceláře projekční, právní, krevní centrum a mnoho dalších budov. Dostupnost veřejnou dopravou, ale také nedaleko autobusové a vlakové nádraží. Těším se na kontaktování a osobní setkání s Vámi.

Parametry nemovitosti

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ skutečná spotřeba energií, vratná kauce, + provize RK ve výši 1 x nájem + DPH, bez DPH
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
tř. T. G. Masaryka, Frýdek-Místek
ID
IETO100506
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
91 m2
Patro
1. z 4
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jarmila Diblíková

Jarmila Diblíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti