Prodej rodinného domu, Lipno nad Vltavou, 74 m2 (ID: 1852351)

Lipno nad Vltavou

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Doporučené firmy v Lipně nad Vltavou

Informace k domu

Hledáte skvělou investiční příležitost v místě, kde sezóna nikdy nebere konce?

V tom případě pro Vás máme dům v srdci Lipna nad Vltavou.

Dům má dispozici 3kk,který má terasu, balkón, předzahrádku a garáž s parkovacím stáním. Jedná se o dům, který má co nabídnout.

Začneme přízemím, kde se nachází vstupní chodba, technická místnost (bojler, pračka, úložný prostor s policemi), toaleta, obývací pokoj propojený s kuchyní. Kuchyň je plně vybavená (lednice s mrazákem, spotřebiče Amica: myčka, indukční deska, digestoř a kombinovaná trouba). Z obývacího pokoje je vstup na terasu s venkovním posezením. Terasa je částečně zastřešená balkónem a elektricky ovládanou markýzou. Terasa je ozvučená a stropní infra topidlo.

První patro se skládá z chodby, koupelny s toaletou, pokoje a ložnice která má balkón s nádherným výhledem do okolí. Nový vlastník si může rozšířit podlahovou plochu v podkroví, které je aktuálně bez využití.

Přejdeme na zlatý hřeb toho inzerátu a to je vzrostlá zahrada, která je velmi udržovaná s travním kobercem. Zahrada byla navržena pro odclonění pohledu od silnice a zajištění úplného soukromí na terase. Zahrada má přípravu na vybudování závlahy.

Součástí prodeje je i garáž, která byla postavena v tomto roce. Garáž má celkovou plochu 26m2, dálkově otevírané elektrické vrata + další dvě parkovací stání před garáží.

Dům má dálkově řízené podlahové vytápění s přepínáním na nízký a vysoký tarif, nástěnný bio krb. Díky nízkým nákladům a lokalitě je dům vhodný na krátkodobé, ale i dlouhodobé pronájmy.

Nadstandardně provedená rekonstrukce, která byla prováděna v roce 2023. Dům se prodává kompletně vybavený.

Poloha Lipna nad Vltavou láká turisty úplně v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, turistiku, jízdu na koních nebo rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima nádhernou krajinou jako z pohádky. V okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, pláž, promenádu, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky, stezku v korunách stromů. Zkrátka je to místo kde sezóna nebere nikdy konce.

Nemovitost je skvělá volba pro ty, kteří hledají skvělou investiční příležitost a to nejen pro dlouhodobý, ale hlavně i pro krátkodobý pronájem, zároveň je to skvělá místo kam můžete jezdit s rodinou po celý rok, jelikož Lipno má vždy co nabídnout.
Dokážeme Vám předat čísla pronájmu v této lokalitě, nebo zařídit správu pronájmu.

Skutečně bych mohl psát plno řádků a této skvostné nemovitosti, ale věřím, že je dobré se sejít a probrat to osobně na prohlídce domu u dobré kávy.

Žhavte telefony a já Vás rád provedu touto nemovitostí, protože teprve na místě oceníte kvalitu a zpracování tohoto domu.

S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme v rámci našich finančních služeb ve které vložilo důvěru více než 700 000 klientů.

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Lipno nad Vltavou
ID
59445
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
122 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lipně nad Vltavou?

Podobné nemovitosti