Prodej vily, Hořičky, 475 m2 (ID: 1852821)

Hořičky

21 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 102 463 Kč /za měsíc

(Cena včetně právního servisu a provize.)

Doporučené firmy v Hořičkách

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele nabízím k prodeji prvorepublikovou vilu / rodinný dům o čtyřech podlažích, zasazený do svahu, na vlastním pozemku o rozloze necelých 3.000m2 na okraji obce Hořičky.

Tato nabídka je ojedinělou příležitostí pro rozvětvenou rodinu, či podnikatele hledající sídlo společnosti anebo developera ( kanceláře / bytové jednotky / apartmány / sklad ).

Nehledě k faktu, že lze na rozlehlém pozemku postavit rodinný dům bez omezení půdorysu do výšky dvou nadzemních podlaží s podkrovím.

Na pozemku plnící funkci zahrady nalezneme velkou parkovací plochu až pro 12 aut se zázemím pro karavany ( elektřina, odpad ), vytápěný zastřešený bazén tepelným čerpadlem s technickou místností a skladem, velkoryse podezděná terasa s posezením až pro 15 osob, zátiší s rybníčkem a místem pro grilování a odpočinek.

Samotná budova byla postavena v letech 1938 - 1939 pro účely zdravotnického střediska.
Za poslední dekádu prošel objekt zásadními změnami, které jeho charakter přeorientovaly pro účely rodinného bydlení s potenciálem k vlastnímu podnikání.

Zajímavostí objektu jsou zachovaná původní stavební prvky jako jsou klenboví, parketové podlahy, masivní dveře a okna.

V přízemí objektu o velikosti 115m2, z pohledu ze zahrady ( jih ), se nachází dva nově zrekonstruované apartmány se sociálním zázemím a kuchyní. Moderně zařízené apartmány s kapacitou až 7 osob mají vlastní vstup a jsou tak plně nezávislé na celém objektu. V přízemí objektu, z pohledu hlavní ulice ( sever ), se nachází garáž, uhelna, kotelna s kotlem na tuhá paliva a plynový kotel, klenbový sklep, komora a toaleta. Před objektem v úrovni terénu nalezneme parkovací stání a manipulační plochu.

V 1.patře objektu o velikosti 111m2 je situováno 5 místností s různým využitím : místo pro setkávání, pracovna, sociální zázemí a sklad. Do 1. patra se lze dostat dvěma způsoby : schodištěm z přízemí ze strany z ulice anebo terasou s klenbovým stropem vedoucí do části zahrady.

V 2. patře o velikosti 123m2 se nachází prostorný byt majitelů, který se skládá ze dvou ložnic, obývacího pokoje s krbovými kamny, zimní zahradou, prostorné a vybavené kuchyně se spižírnou a komorou, koupelny s rohovou vanou a oddělené WC.

Ve 3. patře o velikosti cca 125 se nachází půdní prostory, které lze zrekonstruovat na plnohodnotnou bytovou jednotku.

Nemovitost je zasazena v nejnavštěvovanější části východních Čech, slavného Babiččina údolí. V nedalekých Ratibořicích nalezneme státní zámek Ratibořice se zámeckou zahradou. Celé široké okolí nabízí příležitosti pro volnočasové aktivity a reakreaci. Přírodní krásy nalezneme v Podkrkonoší a Adršpašsko-teplických skalách. Veškerá občanská vybavenost v blízké České Skalici anebo nedalekém Náchodě. Dopravní dostupnost po D11 právě probíhající dostavba až k polským hranicím.

Hořičky kloubí výhody venkovského bydlení s dostupností městské infrastruktury.

Těším se na prohlídku.

Parametry domu

Cena
21 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu a provize.
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Hořičky
ID
38
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
475 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3170 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Vondráček

Tomáš Vondráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Hořičkách?

Podobné nemovitosti