Prodej rodinného domu, Světice, Potoční, 147 m2

Potoční, Světice

15 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 74 345 Kč /za měsíc

(cena uvedena včetně právních a realitních služeb a provize RK)

Doporučené firmy v Světicích

Úklidové služby

Informace k domu

Pokud hledáte klidné bydlení v obci s perfektní občanskou vybaveností a dobrou dostupností do Prahy, pak jste tady rozhodně správně! Vítám vás ve Světicích u Říčan na Praze Východ.

V klidné Potoční ulici pro vás mám ke koupi jedinečný rodinný dům o podlahové ploše 147m2 s pozemkem o velikosti 933 m2. Jedná se o poctivý a perfektně udržovaný dům o dispozici 4kk, který vás nadchne svojí atmosférou. V přízemí domu vás čeká vkusně vyladěný prosluněný obývací pokoj s jídelnou a s francouzskými okny do zahrady na jižně orientovanou terasu. Tady si každý člen rodiny najde své oblíbené místo. Ať už to bude slunečními paprsky vyhřáté křesílko u okna nebo sedačka u krbu. Kvalitně zpracovaná a plně vybavená kuchyň pak jistě potěší milovníky vaření. V přízemí dále najdeme základní zázemí: toaletu, technickou místnost a komoru.

V podkroví na vás čekají tři prostorné a světlé pokoje s výhledem do zahrady a velkorysá koupelna. Dále je zde vstup na pochozí půdu, která nabídne praktický úložný prostor.

Dům je postaven z cihel porotherm a zateplený polystyrenem. Na střeše jsou tašky Bramac. Vytápění je zajištěné elektrickým kotlem, podlahovým topením a radiátory. Topit můžete také krbem s rozvodem teplého vzduchu do horních dvou pokojů.

Objekt je napojen na obecní vodovod, splaškovou kanalizaci a elektřinu. Pitná voda je zde také ze studny, a tak jednoduše setříte náklady na provoz. Ty se pohybují kolem 5.000,- Kč měsíčně.

Vzrostlé ovocné stromy, okrasné keře, bylinková skalka, jezírko s lekníny, dětské hřiště, zahradní domek a parkovací stání za el. ovládanou bránou. To vše najdete na zahradě o velikosti 842 m2. Jihozápadní část zahrady je bez přímých sousedů. Nerušeně si tak budete moci užívat chvíle klidu a pohody, třeba při odpolední kávě.

Občanská vybavenost Světic dokonale vyřeší vaše rodinné potřeby. Je zde mateřská a základní škola, soukromá mateřská a základní škola a gymnázium Navis. Pro sportovní vyžití je zde fotbalové hřiště, nová sportoví hala, venkovní workoutové hřiště a dětské hřišťě. Dále zde najdeme kulturní dům, knihovnu, malou samoobsluhu, alzabox a domov pro seniory.

Pro chvíle klidu a relaxace na vás čeká malebná příroda doslova za rohem. Pouhých 7 minut chůze od domu narazíte na Cestu Kocoura Mikeše, která vás dovede až do Ladových Hrusic nebo druhým směrem do Říčanské Hájovny, kde se pořádají kulturní a vzdělávací akce. Cyklostezkami se to tady jenom hemží, na kole dojedete lesem přes Voděradské Bučiny třeba až na Sázavu a nebo druhým směrem do Prahy.

Dokonalost lokality podtrhuje skvělá dopravní dostupnost. Vlakové nádraží je 15 minut chůzí od domu a do Prahy na Hlavní Nádraží dojedete za rovných 30 minut. Autem je to pak na okraj Prahy 15 minut.

Dům, zahrada a lokalita jednoduše splňují vše, co potřebujete ke spokojenému životu. Věřím, že pocit domova na vás dýchne hned při první návštěvě. Ozvěte se mi a přijeďte se přesvědčit osobně. Těším se na vás.

Parametry domu

Cena
15 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena uvedena včetně právních a realitních služeb a provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Potoční, Světice
ID
01141
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
147 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
91 m2
Plocha nemovitosti
933 m2
Plocha zahrady
842 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Novák

Tomáš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Světicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti