Prodej rodinného domu, Světice, Hlavní, 98 m2

Hlavní, Světice

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Světicích

Úklidové služby

Informace k domu

Novostavba bytové jednotky (kolaudováno 2022) řešené jako řadový RD, 4 + kk, Světice u Říčan (Praha – východ).

Nově postavený moderní byt o celkové ploše 98 m², dvoupodlažní + nízký půdní prostor využitelný jako úložný prostor, se zahradou k užívání k bytové jednotce o velikosti cca 108 m² přístupnou přímo z bytu.

K bytu patří 2 parkovací místa na vlastním pozemku u domu, v domě jsou pouze tři bytové jednotky, prodává se krajní byt. Celý pozemek pod domem, parkoviště, přístupová cesta a zahrádky před byty jsou ve spoluvlastnictví (812 m²). Dům je zateplený a napojený na obecní vodovod, kanalizaci a elektřinu.

Topení je řešeno samostatným tepelným čerpadlem pro každou bytovou jednotku a je v celém domě umístěno v podlaze.

V bytě jsou 2 koupelny s WC a kuchyňská linka. V přízemí je 1. koupelna s WC, technická místnost a obývací pokoj s kuchyňským koutem (30 m²). V patře je hala, 2. koupelna s WC a 3 samostatné neprůchozí pokoje. V celém domě jsou elektrické předokenní žaluzie.

Dům se nachází na kraji obce Světice. V obci je základní škola (300 m pěšky od domu po chodníku), mateřská škola a gymnázium. Vlaková zastávka je 10 minut pěšky od domu.

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Hlavní, Světice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
98 m2
Plocha nemovitosti
170 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

DELFIN

Bubenská 225/49, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Petr

Tomáš Petr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Světicích?

Podobné nemovitosti