Prodej pozemku pro bydlení, Frymburk, 444 m2 (ID: 1856020)

Frymburk, okres jihočeský kraj

3 670 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 490 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Frymburku

Informace k pozemku

Nabízíme pozemek v oblíbené lokalitě Milná, Frymburk.

Součástí pozemku je mobilní domek, pergola, zahrada se záhonky, jezírko s lekníny, vzrostlé thuje aj.

Mobilní dům je kompletně vybavený, obsahuje obývací prostor spojený s kuchyní, dva pokoje, ložnici a koupelnu s WC. Součástí jsou vestavěné skříně, nábytek, vybavení a elektrospotřebiče. Kanalizace řešena septikem, připojení na vodovod, zhotovena přípojka na elektřinu. Příjezd přímo z veřejné komunikace s možností parkování.

Pozemky se skládají z části:
126 m2 - stavební pozemek - plochy smíšené obytné vesnické, funkčně smíšené území pro bydlení vesnického charakteru, rodinné domy aj.
124 m2 - plochy smíšené nezastavitelného území
194 m2 - plochy zemědělské

Nemovitost může sloužit k pronájmu a zároveň k rodinnému odpočinku a relaxaci. Pozemek lze využít pro stavbu nového objektu dle Vašich požadavků.

Ideální poloha posledního domku v obci, absolutní soukromí a klid, zároveň s dobrou dostupností do Frymburku. V okolí marina Kovářov, cyklostezka, les, přírodní pláž a další aktivity na Lipensku.

Pořiďte si nové místo, kam můžete s rodinou vyrazit na aktivní odpočinek v kombinaci s možností pronájmu a dalšího využití. Kontaktujte specialistu na nemovitosti na Lipně a domluvte si nezávaznou prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
3 670 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Frymburk, okres jihočeský kraj
ID
398916
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
444 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Lipno Real s.r.o.

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 89, Lipno nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marek Ertl

Marek Ertl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Frymburku (okr. Český Krumlov)?

Podobné nemovitosti