Prodej rodinného domu, Štětí - Hněvice, 167 m2

Štětí, Hněvice

3 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 250 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Štětí

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme Vám prostorný rodinný dům v klidné lokalitě Štětí - Hněvice. Tento prostorný dům s užitnou plochou 167 m2 a plochou pozemku 381 m2 nabízí ideální prostor pro vaši rodinu.

Na pozemku jsou dvě stavby s číslem popisným. V menším domě je zavedené vytápění, vodovod, elektřina, je zde příprava na koupelnu.
Dispozice hlavní budovy - 3+1, zasklená veranda, samostatná toaleta, vstupní chodba, koupelna s vanou, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, pokoj. Pokoje jsou až na jeden pokoj průchozí.
Na půdě je možné vybudovat další bytovou jednotku s vlastním vchodem. Je zde k dispozici elektřina, odpad a voda vyvedena.

Dům je v dobrém stavu a disponuje balkónem o ploše 20 m2 a sklepem o rozloze 20 m2. K dispozici je také garáž pro vaše vozidlo. Topení je zajištěno ústředním topením na tuhá paliva, který je umístěný ve sklepě na úrovni domu. Vchod do sklepa je samostatný. Tato nemovitost nabízí pohodlné bydlení v malebném prostředí, ideální pro rodinný život. Nebojte se uskutečnit svůj sen o vlastním domově v této skvělé lokalitě!

Nemovitost je vzdálena cca 50 m od Labe a cyklostezky. Vzdálenost do Štětí cca 3 km. Ve Štětí je veškerá občanská vybavenost - ZŠ, MŠ, obchody, pracovní příležitosti, kulturní vyžití.

Více informací Vám poskytne realitní makléřka. Těšíme se na Vás na prohlídkách.

Parametry domu

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Štětí, Hněvice
ID
01352
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
167 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
192 m2
Plocha nemovitosti
381 m2
Plocha zahrady
141 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Michaela Mourková

Michaela Mourková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Štětí?

Podobné nemovitosti