Pronájem bytu 1+kk, Praha - Libeň, Vojenova, 44 m2

Vojenova, Praha 8, Libeň

22 900 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 4.400 + elektřina s přepisem + kauce + provize RK)

Doporučené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Moderní, zařízený, energeticky úsporný (B) byt 1+kk s užitnou plochou 44 m2 a s velkou terasou 11 m2, umístěný ve 3.NP rezidence "Libeňské Terasy", v blízkosti Libeňského zámku, Thomayerových sadů a nové maríny, pouhých 250 m od stanice metra Palmovka.

Interiér bytu je důmyslně rozčleněn do více částí. Postel šíře 140 m skvěle zapadá do samostatného výklenku. Kuchyňský kout v opačné části bytu je vybaven všemi spotřebiči - myčka, lednice, mrazák, sklokeramická deska, trouba, digestoř. Jídelní část se stolem a židlemi volně přechází do části obývací, s rozkládací sedačkou, konferenčním a TV stolkem. Výhled z prostorné terasy je do zeleně; tramvaj a silnice je odhlučněna protější zástavbou. V koupelně je umístěna sprcha, wc a pračka. V předsíni šatní věšák.

K dispozici je alarm, domovní videotelefon a přípojka pro vysokorychlostní internet. Podlahy dřevěné třívrstvé a dlažba. Francouzská okna dodávají bytu spoustu světla a nerušený výhled do upravené části se zelení.

Lokalita s perfektní dopravní dostupností autem i MHD. Stanice metra "Palmovka", zastávka několika tramvají i autobusový terminál jsou jen pár minut chůze. V místě je veškerá občanská vybavenost. Obchody, služby a divadlo jsou na dosah. Sportovní vyžití zajistí Thomayerovy sady, golfový driving range na Rohanském ostrově, oblíbená je stezka pro běžce a cyklisty podél Vltavy, vše v dochozí vzdálenosti.

K nastěhování v průběhu května 2024. Určeno výhradně pro zájemce o dlouhodobý pronájem. Zvířata v bytě nejsou povolena.

Nájem 22.900 Kč, poplatky 4.400 Kč (pro 2 osoby), elektřina s přepisem, kauce 45.800 Kč, provize RK 22.900 Kč + DPH.

Možnost pronajmout i garážové stání v domě, za cenu 1.900 Kč (stání aktuálně pronajato, 2 měsíční výpovědní lhůta).

PENB-B ID nemovitosti MDO0582-0001.

Parametry bytu

Cena
22 900 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
+ poplatky 4.400 + elektřina s přepisem + kauce + provize RK
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Vojenova, Praha 8, Libeň
ID
MDO0582-0001
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
44 m2
Patro
3. z 7
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
44 m2
Plocha nemovitosti
44 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Garáž
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti