Prodej rodinného domu, Hořovice, Modřínová, 242 m2 (ID: 1861211)

Modřínová, Hořovice

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hořovicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji poctivou cihlovou stavbu z devadesátých let v perfektním stavu. Před 5 lety byla dělána nová střecha.
Dům má 3 patra - 2x byt 3+1 a technické přízemí s okny. Schodiště je společné, jinak je každé patro samostatně uzavřené, dům by mohl být využívaný jako vícegenerační. V přízemí užitnou plochu vyplňují praktické místnosti jako prádelna, herna, dílna, sklad a také sklípek a dvougaráž.
Každý byt má užitnou plochu 84,9 m2 a kromě obývacího pokoje, dvou ložnic a koupelny tu najdeme kuchyň s prostornou jídelnou, spíž a komoru. Jeden z bytů je v původním stavu, druhý prošel před 12 lety rekonstrukcí. Oba mají balkon s nádherným výhledem na okolní kopce a hrad Točník, díky šikovnému zasazení do svažitého pozemku má jeden byt terasu s přímým vstupem na zahradu.
Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci, vytápění je řešeno plynovým kotlem, který je možné časově naprogramovat podle potřeb. Ke kvalitě bydlení přispívá i možnost topení ovládat dálkově přes mobilní telefon, stejně tak i zabezpečovací zařízení.
Celková výměra pozemku je 601 m2, zahrada je udržovaná, je do ní zasazen pěkný dřevěný altán, který láká k odpočinku. Pozemek je zatravněný, je ohraničen oplocením i živým plotem a další zeleň máte nedaleko - 400 m nad domem se nachází oblíbený lesopark Dražovka. Lokalita je díky tomu velmi zajímavá - dům je ve slepé klidné ulici s vilami, na kopci, takže s nádhernými výhledy a přitom si do 10 min můžete dojít do centra, kde jsou obchody a služby. Jen 300 m toto místo dělí od nejbližší školy a školky.
Hořovice jsou rychle se rozvíjející město poblíž dálnice D5 mezi Prahou a Plzní, obklopené Brdskými lesy. Praha i Plzeň je tak jednoduše dostupná autem po dálnici nebo autobusem s přímými spoji do Prahy, nabízí se i využití vlakového nádraží.
Tento dům uspokojí rodinu, která má ráda velký prostor nebo může ideálně sloužit k vícegeneračnímu bydlení. Přijďte se přesvědčit na prohlídku, jak je dům pěkně udržovaný a zajímavě řešený, v úžasné klidné lokalitě s nádherným výhledem.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Modřínová, Hořovice
ID
5823
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
242 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
142 m2
Plocha nemovitosti
601 m2
Plocha zahrady
430 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jitka Lišková

Jitka Lišková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hořovicích?

Podobné nemovitosti