Prodej rodinného domu, Křečovice, 290 m2 (ID: 1861883)

Křečovice

13 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 289 Kč /za měsíc

(vč. provize a právních služeb)

Doporučené firmy v Křečovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Velmi rád Vám v zastoupení majitele nabízím ke koupi exkluzivní a nádhernou nemovitost o dispozici 5+kk (6+kk) a užitné ploše 290 m2, která se nachází ve velmi klidné lokalitě, v obci Křečovice. Rodinný dům byl dokončen v roce 2022, kdy byl také zkolaudován. V suterénu domu se nachází technická místnost (32 m2) s elektrokotlem (jednoduchou úpravou je možné připojit tepelné čerpadlo), je zde příprava na prádelnu, fitness či odpočinkovou místnost. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s přípravou pro kuchyní se vstupem na terasu, pracovna či ložnice a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Je zde také vstup do garáže.
Po schodišti se dostaneme do prvního patra, kde jsou tři velké ložnice a jedna menší místnost, kde je možnost mít šatnu či pokoj pro hosty. Je zde také velmi prostorná koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem. Na druhou terasu je vstup z jedné z ložnic s výhledem do přírody. Celou nemovitost si můžete projít v klidu domova prostřednictvím virtuální prohlídky, která je součástí propagace a také půdorysy, které naleznete mezi fotografiemi.
Nemovitost je řešena z nadstandardních materiálů, v celém domě je rozvedené podlahové vytápění, příprava na pult centrální ochrany, okna jsou trojvrstvá, na podlahách kvalitní dlažba a vinylová podlaha.
Nemovitost se rozprostírá na částečně svahovitém pozemku o výměře 940 m2 (145 m2 zastavěná plocha a nádvoří), z toho zahrada tvoří 795 m2, Na pozemek je možný příjezd ze dvou světových stran a nachází se zde ještě jedno další parkovací místo, připravené např. pro zastřešení. Nemovitost je napojena na obecní vodovod, kanalizaci a elektřinu.
Rodinný dům je umístěn v klidné části obce, v ulici, jež je slepá. Obec Křečovice je hezkou vesničkou, kde se natáčel film Vesničko má středisková, je zde škola, školka, potraviny, obvodní lékař a pošta. Z hlediska dopravní dostupnosti je nejbližším městem Neveklov (6 km), kde najdete kompletní občanskou vybavenost, dále Sedlčany a Benešov. Do všech těchto měst je také autobusová doprava z obce.
Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám velmi rádi pomůžeme v naší společnosti eDO finance. K dispozici ihned, pro více informací a domluvení prohlídky volejte makléře.

Parametry domu

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právních služeb
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Křečovice
ID
420230018
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
290 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
145 m2
Plocha nemovitosti
940 m2
Plocha zahrady
795 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Milan Špinka

Milan Špinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křečovicích?

Podobné nemovitosti