Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, V Chaloupkách, 120 m2

V Chaloupkách, Vysoký Újezd

7 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 313 Kč /za měsíc

(cena je včetně právního servisu a provize RK)

Doporučené firmy v Vysokém Újezdu

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji tento velmi zajímavý dům určený ke kompletní rekonstrukci. Pokud sníte o domě podle vlastních představ tak jste zde správně. Kreativitě se zde opravdu meze nekladou, můžete popustit uzdu své fantazii a vykouzlit si vysněné bydlení.

Tento dům se nachází v centru obce, v původní zástavbě.
Dům je z počátku 20.století. Částečná rekonstrukce proběhla v roce 1990. Nicméně aktuálně je dům určený ke kompletní rekonstrukci. Dispozičně je řešený jako 4+1. Plocha domu činí cca 120 m2.
Dům lze rozšířit o půdu, která téměř kopíruje přízemi. Dům je napojen na vodu, kanalizaci a elektřinu. Plynová přípojka je u garáže. Na pozemku se nachází studna. K domu též patří garáž pro jedno auto, dílna a sklep. Celková plocha pozemku činí téměř 400 m2.

Obec Vysoký Újezd se nachází od Prahy, co by kamenem dohodil. Autem je to cca 15 minut. Pro cestu do Prahy je možné také využít příměstský autobus do Radotína nebo na Zličín a odtud pohodlně metrem do centra Prahy.

Vysoký Újezd je poslední dobou velmi populární díky místnímu golfovému hřišti Albatross, kde se každoročně koná turnaj evropské golfové tour D+D Real Czech Masters, která láká spoustu zajímavých osobností. Takže pokud hrajete golf, budete mít světově známé golfové hřiště téměř za domem.

Velkou devizou je též blízkost velmi zajímavých turistických míst, kam se dá vyrazit pěšky nebo na kole, například hrad Karlštejn, lomy Malá a Velká Amerika, Sv. Ján pod Skalou, město Beroun a spoustu dalších zajímavých turistických destinací.

V obci Vysoký Újezd naleznete veškerou občanskou vybavenost: školky, školy, restaurace, potraviny, knihovnu, poštu a spoustu dalších služeb. Je to velmi rychle se rozvíjející obec.
Za většími nákupy je možné zajet do 15 min vzdálené Prahy, třeba do Metropole Zličín.
Z Vysokého Újezdu to máte také kousek na dálnici D5 odkud se pohodlně dostanete v zimě na hory a v létě k moři. Rokud rádi lítáte, tak na Letiště Václava Havla je to 20 minut.

Ještě stále váháte s pořízením tohoto velmi zajímavého domu v ještě zajímavější a velmi vyhledávané lokalitě? Tak neváhejte, ať vám ho někdo nevyfoukne.
Pojďte si domluvit osobní prohlídku a přijďte se sami přesvědčit, že tu stojí za to žít.
Těším se na vás.

Energetická náročnost budvy je "G". Štítek není k dispozici.

Parametry domu

Cena
7 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
V Chaloupkách, Vysoký Újezd
ID
22380
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
190 m2
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
377 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jana Mikšánková

Ing. Jana Mikšánková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti