Prodej bytu 3+1, Brno, Bohuslava Martinů, 107 m2

Bohuslava Martinů, Brno

16 166 280 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 77 044 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, včetně právního servisu, včetně poplatků)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Brněnskou Masarykovu čtvrť není třeba příliš představovat, je to pojem sám o sobě.
Pokud hledáte v této jedinečné lokalitě nové bydlení, dáváte přednost bytu, máte rádi posezení u krbu nebo na terase s překrásným výhledem na Brno, mohly by Vás zaujmout následující řádky.
Nabízený byt se nachází v posledním podlaží cihlového bytového domu s výtahem. Jeho podlahová plocha je 82 m2 a náleží k němu terasa o výměre 14 m2 a balkon 5m2. Byt je v dobrém stavu a dosud byl užíván jako 4+kk (4+1). Novým majitelům ovšem nabízí několik variant, a to i dispozičních, jak si nový domov přizpůsobit vlastním představám a potřebám.
Srdcem bytu je nyní otevřený obytný prostor s kuchyní a obývacím pokojem s krbem, dále jsou k dispozici 3 samostatné pokoje, přičemž ten nejmenší je vhodný k využití spíše jako samostatná šatna, pracovna nebo pokoj pro hosty. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní kotel, podlahy tvoří parkety x dlažba.
Dispozice bytu s orientačními výměrami najdete na plánku mezi fotografiemi, orientace bytu JZ, SV.
K bytu dále náleží prostorný sklep 6 m2 v přízemí domu a rozsáhlé společné prostory pro obyvatele domu.
Měsíční náklady spojené s bytem jsou velmi nízké! Měsíčná platba hrazená přes SVJ činí 1.839,- Kč, platby za elektřinu a plyn si řeší majitelé samostatně.
Ulice Bohuslava Martinů patří pod kat. území Stránice a nabízí opravdu krásné a klidné místo k bydlení. Okolní zástavba je především vilová a rodinná, protknutá zelení... Výhodou zdejšího bydlení je také na jedné straně blízkost centra, BVV, škol, dopravních tepen... (ovšem v takové vzdálenosti, aby nebyli rušeni zdejší obyvatelé), na druhou stranu je to blízkost krásné přírody nedalekého Jundrova, obory Holedná, přehrady, Kraví hory...
Na nemovitostech neváznou žádná právní omezení a novým majitelům mohou být k dispozici ihned.
V případě zájmu je k bytu možno koupit také jednu či dvě garáže, které se nachází přímo před domem...
Více informací ráda podám na vyžádání. Doporučuji prohlídku a budu se na Vás těšit!

Parametry bytu

Cena
16 166 280 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, včetně právního servisu, včetně poplatků
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Bohuslava Martinů, Brno
ID
02826-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
107 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Kocí Panáčková

Lenka Kocí Panáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně?

Podobné nemovitosti