Prodej pozemku pro bydlení, Svitávka, Školní, 1201 m2

Školní, Svitávka

3 603 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 171 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Svitávce

Informace k pozemku

Užívat si poklidný život na malém městě procházkami kolem secesních Löw-Beerových vil se vám bezesporu podaří v městečku Svitávka. Leží pár kilometrů od jihomoravských Letovic a nabídne vám vše, co očekáváte od spokojeného maloměstského bydlení.

Jelikož lze aktuálně v této příjemné lokalitě zakoupit stavební pozemek, není k realizaci takového snu daleko.

Rovinatý stavební pozemek obdélníkového tvaru se studnou o CP 1201 m2 se šířkou cca 15 m a délkou 75 m lze dle územního plánu využít k výstavbě rodinného domu se sedlovou střechou, jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím. Příjezd k pozemku vede z ulice Školní, z níž je také možnost napojení na veškeré inženýrské sítě.

Platný územní plán včetně výkresové dokumentace je k dispozici na stránkách obce Svitávka nebo na stránkách městského úřadu Boskovice.

Koupání v nedaleké přehradě Letovice, lyžování v Olešnici anebo zmrzlina ve stínu krásné secesní vily - takový je život ve Svitávce.

Parametry pozemku

Cena
3 603 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Školní, Svitávka
ID
02840
Plocha nemovitosti
1201 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marek Fryčka

Marek Fryčka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svitávce?

Podobné nemovitosti