Pronájem bytu 2+kk, Olomouc, Janského, 53 m2

Janského, Olomouc - Povel

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Zastřešené parkovací stání a komora v ceně)

Doporučené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Představujeme vám jedinečnou příležitost k pronájmu novostavby luxusního bytu 2+kk s užitnou plochou 50,5 m2 a lodžií o rozloze 9,48 m2. Tento exkluzivní byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží kvalitní, právě dokončené novostavby. Těšit se můžete na prestižní lokalitu na ulici Janského, v oblíbeném olomouckém obvodu Povel.

Lokalita je ideální pro každodenní život, ať už kvůli blízkosti centra města, Fakultní nemocnice či dálničního příjezdu do Olomouce, tak díky snadné dostupnosti širokého spektra obchodů, služeb a dopravních spojení.

Vaše nové bydlení nabídne slunnou západní orientaci a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem na míru a vstupem na lodžii. Součástí bytu je také vstupní hala, samostatná komora na chodbě, koupelna s vanou, samostatné WC a ložnice. Interiér je dokonalý až do detailu - vinylovou podlahu doplňují okna s trojsklem, moderní keramické obklady a dlažba v koupelně.

Výjimečnost tohoto bydlení dokreslují prvotřídní služby a zařízení objektu. Tento bytový dům patří do energetické třídy B, což znamená nižší náklady na bydlení. Dům také nabízí komfortní řešení zvukového a tepelného útlumu mezi byty i oddělení chodeb od výtahu, bezbariérový přístup, dva moderní výtahy, vysokorychlostní internet a mnoho dalšího.

Nájemné činí 16.000 Kč/měsíc plus náklady na bydlení do 3.000 Kč a elektřinu. Byt se pronajímá nevybavený, součástí je kuchyňská linka se spotřebiči. Příslušenství bytu je dále komora přímo sousedící s bytem a komfortní zastřešené parkovací stání ve vnitrobloku. Kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů, s možností rozdělení na dvě splátky.

Začněte Vaší novou životní kapitolu bydlení již od května 2024 a vychutnejte si radost z bydlení v zbrusu novém bytě. Prověřujeme evidenci exekucí, insolvencí a dluhů na zdravotním pojištění našich potenciálních nájemníků. Pro lepší představu o tomto bydlení vám doporučujeme shlédnout virtuální prohlídku, která vám také poskytne možnost změřit jakýkoliv rozměr tohoto bytu.

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Zastřešené parkovací stání a komora v ceně
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Janského, Olomouc - Povel
ID
PronPD1-303
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Rastislav Šrajer

Rastislav Šrajer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti