Prodej pozemku pro bydlení, Dolní Moravice, Horní Moravice, 1414 m2

Dolní Moravice

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Dolní Moravici

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku o výměře 1488 m2 v samotném srdci Jeseníků, v Horní Moravici, části obce Dolní Moravice. Obec se nachází 6 km severně od Rýmařova, obklopena panenskou přírodou. V dojezdové vzdálenosti, doslova pár minut autem, se nachází řada známých lyžařských středisek. Pozemek se nachází na okraji klidné obce, pro maximální soukromí, klid a soulad s okolní přírodou. Je dobře přístupný z hlavní komunikace. Pozemek je mírně svažitý a má tvar nepravidelného písmene „L“. Uliční šíře pozemku v jeho spodní části činí komfortních 30,9 m, v horní části dokonce 44,2 m. Stávajícími majiteli byl vypracován projekt na výstavbu dřevěné roubenky o zastavěné ploše 109 m2, jež je vám k dispozici. Na okraji pozemku se nachází přípojka na elektřinu, obecní vodovod je vzdálen cca 30 m od hranice pozemku. V projektu se počítá s vlastní čističkou odpadních vod.

Dolní Moravici ocení nejenom milovníci zimních sportů. V obci najdete běžecký lyžařský areál, rovněž se zde kříží několik běžkařských tratí jesenické magistrály. Nedaleko se nachází řada sjezdovek a skiareálů, jako například Karlov pod Pradědem, Malá Morávka, Karlova Studánka. Okolní panenskou přírodu lze však obdivovat celoročně. Ne náhodou získala obec Dolní Moravice již několik ocenění v soutěži Vesnice roku.

Parametry pozemku

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Dolní Moravice
ID
420240112
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1414 m2
Elektřina
400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Jaroslav Šilhavík

Ing. Jaroslav Šilhavík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dolní Moravici?

Podobné nemovitosti