Prodej rodinného domu, Kraslice, Čs. armády, 400 m2 (ID: 1866460)

Čs. armády, Kraslice

2 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 676 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kraslicích

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme prodej podsklepeného vícegeneračního domu na vlastním pozemku. Celková plocha pozemků 390 m2 (178 m2 zastavěná plocha, 212 m2 zahrada).

Obytná plocha domu včetně podkroví činí cca 200 m2, sklep cca 70 m2, půda cca 50 m2.

Dům se dvěma bytovými jednotkami 3+kk, v přízemí a 1. patře, dále obytné podkroví, zde možnost přestavby na další být 3+kk, velký sklep, který je suchý a prostorná půda.

Dům disponuje možností rozdělení na tři samostatné bytové jednotky, což je velmi zajímavá příležitost pro investici či bydlení pro větší rodinu.  

K domu přistavěna plnohodnotná garáž průchozí vnitřní částí domu, vjezd z ulice, dále prostory vhodné pro uskladnění a vstup do zelené zahrady se vzrostlými stromy. Možnost předělat přístavbu na prostornou garáž vhodnou až pro 4 auta.

Vytápění domu zajištěno centrálním plynovým kotlem, příprava a rozvody pro instalaci kotlů na tuhá paliva zajištěna, ohřev vody dvě karmy, vodovod a kanalizace obecní. V 1. patře a podkroví rozvody elektřiny staré cca 2 roky.

Dům se prodává nezařízený a v současném stavu.

Nemovitost se nachází v pohraničním městě Kraslice, okres Sokolov, Karlovarský kraj, 29 km severozápadně od Karlových Varů a pouhé 3 km od německých hranic, na řece Svatavě, v západní části Krušných hor. Veškerá občanská vybavenost v okolí, mateřská, základní a střední škola, střední odborné učiliště, poliklinika, lékař, obchody, restaurace, sportovní areály atd. Městem prochází železniční trať Sokolov–Kraslice, která pokračuje do Německa.

Pracovní příležitosti vzhledem k pohraniční spolupráci.

Vhodný investiční záměr díky okolí, je zde významné středisko zimních sportů (Bublava, Stříbrná).

O konkrétních podmínkách se informujte v RK, provize RK není zahrnuta v ceně, velmi rádi Vám zajistíme výhodné financování zdarma.

Parametry domu

Cena
2 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Čs. armády, Kraslice
ID
201
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
400 m2
Plocha nemovitosti
390 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Finem Group s.r.o.

Karla IV. 93/3, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Lena Tejčková

Lena Tejčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kraslicích?

Podobné nemovitosti