Pronájem bytu 1+kk, Praha - Vysočany, Freyova, 33 m2 (ID: 1866785)

Freyova, Praha 9 - Vysočany

15 490 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 3.112 Kč/měsíc/2 os. (každá další osoba za příplatek) + elektřina, která bude převedena na nájemníka)

Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme pronájem zařízeného bytu 1+kk, o celkové výměře 33 m², v 7. nadzemním podlaží známé novostavby Rezidence Eliška v pražských Vysočanech. V rohu obytné místnosti se nachází kuchyňská linka, která se pyšní všemi potřebnými spotřebiči (lednice, trouba, varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka). Z části linky je vytvořen barový pult sloužící jako jídelní stůl, k němuž patří i dvě barové židle. Prostor je dále vybaven pohodlnou pohovkou s konferenčním stolkem a komodou. U okna je pak umístěna manželská postel včetně nočního stolku, která je od zbytku pokoje částečně oddělena policovou stěnou. Výhodou této nemovitosti je vstup na balkon, ze kterého je díky vyššímu patru hezký výhled po okolí. Orientace bytu na západ navíc přináší příjemné odpolední a večerní sluneční světlo. Koupelna se sprchovým koutem je laděna do světlých barev. Uvnitř je umístěna také toaleta a pračka značky Whirlpool. Dostatek úložného prostoru Vám poskytne zrcadlová šatní skříň na chodbě a také komora s regálovými skříňkami. Dům se pyšní energetickou náročností třídy B – velmi úsporná.


Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je ihned k nastěhování.


V přízemí domu se nachází recepce, která je schopna převzít balíky a poštu. U recepce je umístěno příjemné sezení pro návštěvy. Součástí rezidence Eliška je také fitness, stačí pouze sjet výtahem bez nutnosti jakéhokoliv dojíždění. Dopravní dostupnost je vynikající – v docházkové vzdálenosti je nádraží a stanice metra B Vysočanská. Odtud jezdí také mnoho autobusových a tramvajových linek po celé Praze. Lokalita domu je velmi atraktivní a v blízkosti veškerého občanského vyžití. Na své si přijdou i sportovci – přímo u domu se nachází oblíbená cyklostezka Rokytka.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 3.112 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Parametry bytu

Cena
15 490 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 3.112 Kč/měsíc/2 os. (každá další osoba za příplatek) + elektřina, která bude převedena na nájemníka
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Freyova, Praha 9 - Vysočany
ID
2403 1467 1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
33 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Roubíčková

Veronika Roubíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti