Prodej pozemku pro bydlení, Labské Chrčice, 1082 m2 (ID: 1867529)

Labské Chrčice

1 449 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 906 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a právního servisu.)

Doporučené firmy v Labských Chrčicích

Informace k pozemku

Nabízím Vám na prodej pěkný stavební pozemek v obci Labské Chrčice. Na pozemku lze postavit dle územního plánu rodinný dům venkovského typu.
Jedná se o krásný pozemek na klidném místě v obci, který navazuje na současnou zástavbu domů. Je situován na jih. Veškeré sítě, které obec má jsou vzdáleny cca 50 m od hranice pozemku.
Připojení na sítě voda - kanalizace realizuje obec, náklady na připojení hradí kupující. Dále je zde možné připojit se na plyn a elektřinu.
Obec Labské Chrčice se nachází 3 km od města Týnec nad Labem a 13 km od města Kolína od města Přelouče.
Obec náleží do Pardubického kraje a příslušnou obcí s rozšířenou působností je město Přelouč, protože se však nachází v těsné blízkosti hranic se Středočeským krajem, byla mu tam přidělena pošta v Týnci nad Labem a i malí školáci navštěvují školu v Týnci nad Labem.
V těsné blízkosti se nachází město Chvaletice, které je známé především díky uhelné Elektrárně Chvaletice, která dříve využívala vodní dopravu uhlí po Labi do vodního přístavu Chvaletice. V blízkosti je také obec Kladruby na Labem, kde se nachází národní kulturní památka - proslulý hřebčín s chovem kladrubských běloušů.

Parametry pozemku

Cena
1 449 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Labské Chrčice
ID
pozemek Labské Chrčice
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1082 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ATOM REALITY

Politických vězňů 98, Kolín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Chrastil

Ing. Tomáš Chrastil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Labských Chrčicích?

Podobné nemovitosti