Pronájem obchodního prostoru, Lovosice, Osvoboditelů, 499 m2

Osvoboditelů, Lovosice

22 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena k jednáni.)

Doporučené firmy v Lovosicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu komerční prostory situované v prvním nadzemním podlaží v objektu budovy v ulici Osvoboditelů v Lovosicích.

•Výměra: Nabízené prostory mají celkovou výměru 499 m²
•Infrastruktura a vybavení: V objektu jsou zavedeny kompletní inženýrské sítě (IS), což zahrnuje elektřinu a kanalizaci. Vytápění ústředním topením pomocí plynové kotelny je momentálně odpojeno, ale po dohodě lze prostor na centrální kotelnu připojit. Dále je k dispozici sociální zázemí, které je nutné revitalizovat.
•Využití: Tyto prostory jsou vhodné pro různé obchodní aktivity jako skladování, výrobu, nebo provozování podnikatelských činností v sektoru služeb.
•Dostupnost a parkování: K dispozici je rampa pro snadné nakládání a vykládání zboží. Parkování je možné přímo před budovou, což usnadňuje přístup dodavatelům.
• Dopravní dostupnost: Lokalita nabízí výhodnou dopravní dostupnost s možností přístupu na dálnici Praha - Ústí nad Labem v dosahu 1 km.

Tyto prostory jsou k dispozici ihned. Cena 22.000,-Kč/měs. + enrgie. Zájemce hradí vratnou jistinu a poplatek realitní kanceláři ve výši jednoho nájmu. Pro další informace neváhejte kontaktovat našeho makléřku.

Parametry nemovitosti

Cena
22 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena k jednáni.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Osvoboditelů, Lovosice
ID
1986
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
499 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
969 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY K+L

REALITY K+L

třída T. G. Masaryka 989, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavlína Kašičková

Pavlína Kašičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Lovosicích?

Podobné nemovitosti