Prodej rodinného domu, Čkyně, 188 m2

Čkyně

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Čkyni

Informace k domu

Exkluzivní nabídka prodeje části původní zemědělské usedlosti přestavěné na moderní rodinné bydlení. Tento útulný dům se nachází v malebné osadě Předenice nedaleko Čkyně. Jedná se o přízemní dům s podkrovím, který vás okouzlí charakteristickou architekturou a praktickým uspořádáním. Vstup do domu je dvěma vchody. Hlavní vchod do domu je v 1.NP v čele budovy z návsi a druhý zadní vhod je do PP ze zahrady, ve kterém se nachází bývalá prádelna, kotelna, sklep na otop a potraviny, dále otevřená místnost s krbem a malá místnost pod schodištěm, kde je vodárna. Hlavním vchodem vejdeme do místnosti, na kterou navazuje chodba, nalevo je schodiště do 2 NP a dveře, za kterými jsou schody do PP. Dále je zde koupelna s WC a sprchovým koutem. Z pravé části chodby jsou dva pokoje, u jednoho je balkon. Na konci chodby je místnost připravená na vybudování kuchyně a špajz. V 2.NP rovně naproti schodům jsou dveře na malinký balkon, poté 2x dveře do velkého obývacího pokoje s otevřeným stropem do písmene L, možno rozdělit na 2 samostatné pokoje. V místnosti jsou umístěny krbová kamna. Vlevo jsou dveře do koupelny s WC, rohovou vanou se zástěnou. Dále otevřená kuchyň s jídelnou a balkonem. K tomu všemu patří udržovaná zahrada se dvěma skleníky a krbem, která nabízí prostředí ro relaxaci a odpočinek. Dům disponuje vodou s obecního vodovodu a vlastní studnou s užitkovou vodou.
Tato nemovitost je vhodná jak pro trvalé bydlení, tak i jako útulná rekreační oáza. Dobrá občanská dostupnost nedaleké obce Čkyně s veškerou infrastrukturou činí zdejší život ještě pohodlnější. Tento dům je v dobrém stavu a a nabízí velký potenciál pro budoucího majitele. Ideální volba pro ty, kteří hledají pohodový životní prostor. Potřebujete-li více informací nebo domluvit si prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.
Koupi lze financovat hypotečním úvěrem či stavebním spořením, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Čkyně
ID
9015rd24
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
188 m2
Plocha nemovitosti
253 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEMO reality, s.r.o.

Kostelní náměstí 17, Prachatice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Růžena Machartová

Růžena Machartová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čkyni?

Podobné nemovitosti