Prodej chalupy, Horní Maršov, 350 m2

Horní Maršov

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Horním Maršově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji unikátní roubenku s bohatou historií v malebné obci Temný Důl, kousek od Horního Maršova, na úpatí Krkonošského národního parku. Díky své poloze a vybavení je ideální jak pro trvalé bydlení, tak pro podnikání v oblasti turistiky nebo jako útočiště pro víkendové relaxace.

Roubenka pochází z minulých století a má své kouzlo díky zachovaným historickým prvkům a příběhům, které stěny tohoto domu ukrývají. V minulosti sloužila pašerákům a byla i pod správou KRNAP.

V přízemí se nachází obývací pokoj s přímým vstupem do ložnice, skromná kuchyň s kouzelnou funkční pecí a varnou deskou, koupelna s vanou a WC, samostatná prostorná ložnice, dřevník a dílna. Pod schody vede pak prostor vhodný na vinný sklípek. V patře domu jsou další tři nezávislé pokoje, prostorná obytná chodba a bývalý seník, který nabízí mnoho možností využití.

Dům se nachází nedaleko kaple sv. Anny s léčivým pramenem, což dodává lokalitě zvláštní půvab. Region je známý svými lyžařskými areály na Černé Hoře, v Peci pod Sněžkou a v dalších blízkých střediscích. Turistické cesty vedou přímo obcí a okolním krásným přírodním prostředím, což činí tuto lokalitu ideální pro milovníky přírody a aktivního odpočinku.

Vybavení a služby: Dům je vybaven elektrickým kotlem, topení je tak v přízemí zajištěné a v jednom pokoji v 1. patře a voda je čerpána ze studánky. Plechová střecha z roku 2008 zaručuje dlouhou životnost. Příjezdová cesta k chalupě pronajata od KRNAPu na dobu neurčitou a současně s tím i louka kolem chalupy.

Možnosti využití: Tato nemovitost nabízí skvělé možnosti pro trvalé bydlení díky svému prostornému uspořádání, zatímco její poloha a historie poskytují vynikající příležitost pro rozvoj turistického ruchu nebo jiného podnikání.

Pro další informace a prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105043.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Horní Maršov
ID
N105043
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
625 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Hana Petržílková

Hana Petržílková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Horním Maršově?

Podobné nemovitosti