Prodej rodinného domu, Hrobce, 120 m2

Hrobce

7 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 121 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Hrobcích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji rodinný dům 4+kk. Jedná se o stavbu v klidné lokalitě Hrobců. Užitná plocha domu je 120 m2, pozemek je rovinatý a má 816 m2. Ve spodním patře domu se nachází světlý a prostorný obývací pokoj s jídelním koutem. Ten má výhled do zahrady. V kuchyni je moderní kuchyňská linka s novými elektrospotřebiči. V přízemí je i samostatné wc. V 1. patře najdeme útulnou ložnici s balkónem. Vedle je dětský pokoj. V tomto patře je koupelna, která je připravena na dohotovení dle vašich představ. Znázorněna je zde i vizualizace jak by mohla taková koupelna vypadat. Předností tohoto domu je určitě velká terasa s posezením. Zejména v létě pak poskytne se zahradou to správné místo pro relaxaci a odpočinek. Vytápění je zajištěno novým plynovým kotlem. Okna v domě jsou plastová, na zemi je položená plovoucí podlaha.
Dům disponuje garáží, ale parkovat lze i před domem. Garáž lze tak využít buď pro parkování nebo jako úložný prostor.
Poloha domu je ideální. Nachází se v klidné ulici, uprostřed zeleně. Nedaleko domu jsou sportoviště a cyklostezky. Blízko je i vlaková zastávka. Autem je to do Roudnice nad Labem 10 minut, Praha - Letňany jsou vzdálené 35 minut. Zajištěno je tedy i výborné dopravní spojení.
V případě, že vás tento dům zaujal, neváhejte zavolat makléři a domluvte si prohlídku. Buďte prvními, kteří tu budou bydlet a využijí všeho, co tento hezký dům nabízí.
Tento moderní a prostorný rodinný dům v Hrobcích je skvělou investicí pro ty, kteří hledají nové bydlení ve vyhledávané lokalitě. Nezmeškejte příležitost stát se majitelem této krásné nemovitosti a začněte si užívat pohodlného a moderního bydlení ve svém vlastním domě.

Parametry domu

Cena
7 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Hrobce
ID
15542024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
816 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Ing. Jan Svitavský

Ing. Jan Svitavský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hrobcích?

Podobné nemovitosti