Prodej bytu 3+1, Blansko, Jasanová, 84 m2

Jasanová, Blansko

4 878 300 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 249 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu., včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Blansku

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt s dispozicí 3+1 o podlahové ploše 74,9 m2, balkonem (5,2 m2) a sklepem (3,8 m2) v Blansku na ulici Jasanová. Byt se nachází v 6. - tedy posledním - poschodí a je v původním stavu z období výstavby, je v něm umakartové jádro a původní rozvody elektřiny, vody, plynu a odpadů. Vyměněna byla okna před deseti lety, která jsou orientována na západ (pokoj č. 2 a pokoj č. 3) a východ (pokoj č. 1 a kuchyň) a jsou na nich žaluzie po repasi. Nadmořská výška cca 307 m n. m. GPS souřadnice bytového domu: 49.3528122N, 16.6538889E.

Dispozice bytu:
Vstupní chodba (5,7 m2), kuchyň (17,6 m2), pokoj č. 1 (19,8 m2), pokoj č. 2 (16,4 m2) ze kterého je vstup na balkon (5,2 m2), pokoj č. 3 (11,9), koupelna (2,6 m2) a toaleta (0,9 m2). Výška všech místností je 2,6 m. Dále k bytu náleží zděný sklep po rekonstrukci (3,8 m2) v přízemí bytového domu. Je možné také využívat společných prostor sušárny, dílny a kolárny.

Náklady na bydlení:
V současné době byt obývá čtyřčlenná rodina. Měsíční zálohy za energie a ostatní platby jsou následující: elektřina 1.600 Kč, plyn 510 Kč, vytápění, teplá a studená voda 2.340 Kč, fond oprav SVJ 2.840 Kč. Celkové měsíční náklady tedy aktuálně činí 7.290 Kč. Ohřev teplé vody a vytápění je řešeno vlastní kotelnou bytového domu a solárními kolektory na střeše. Hlavní strategií správy domu je postupná modernizace z vlastních finančních prostředků a úspora nákladů na bydlení. Energetická třída D.

Občanská vybavenost:
Ve městě Blansko se nachází veškerá občanská vybavenost. V blízkosti bytového domu se obchod s potravinami, menší dětská hřiště, restaurace a další. Na klidné procházce v lese budete za 5 minut. V centru města budete za 15 minut. Na vlakovém a autobusovém nádraží budete za 10 minut.

Inženýrské sítě a doprava
Dopravní spojení: autobus, vlak (trasa Brno – Česká Třebová cca 10 minut pěšky na zastávku Blansko hlavní nádraží), MHD. Příjezd k bytovému domu: po obecní komunikaci. Parkování: parkoviště přímo u bytového domu
Elektřina: ano
Vodovod: ano
Kanalizace: ano
Plynofikace: ano

Život v Blansku:
Město Blansko je okresní město, ve kterém žije v současné době přibližně 20 000 obyvatel. Naleznete zde veškeré zázemí pro život a poměrně široké možnosti zaměstnání. Co nenajdete v Blansku, najdete v Brně, ve kterém jste vlakem či autem za půl hodiny.

V okolí se nachází spousta kulturních a turistických cílů, jako například zámky v Rájci - Jestřebí, Blansku, Lysicích, Letovicích a Boskovicích, kde se také nachází Westernové městečko a hrad. Ale také přírodních turistických cílů v chráněné krajinné oblasti Moravský kras.

Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího podle vlastních kritérií.

S případným financování dle individuálních potřeb rádi pomůžeme.

Jestliže vás tato nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat realitního zprostředkovatele k domluvení osobní prohlídky.

Parametry bytu

Cena
4 878 300 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu., včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Jasanová, Blansko
ID
1342
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
84 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Alois Šmerda

Alois Šmerda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Blansku?

Podobné nemovitosti