Prodej vily, Praha - Klánovice, Smidarská, 270 m2

Smidarská, Praha 9 - Klánovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Rád bych Vám představil krásnou vilu se zahradou v Klánovicích, která je aktuálně NA PRODEJ. Vila byla postavena již vroce 1925 a v roce 2006 prošlá zásadní a rozsáhlou rekonstrukcí, která ji vdechla současnou podobu. Majitelé dbali na zachování původních historických prvků a zároveň se jim podařilo vnitřní prostor spojit do jednoho moderního funčního celku, který splňuje veškeré požadavky na moderní a pohodlné bydlení. Dům si však zachoval určitý genius loci a dýchne z něj na Vás atmosféra 30.let.

Dům mé velmi praktické dispoziční řešení. Celková užitní plocha (dům + atelier) je 270m2 (+garáž) a pozemek má rozlohu 1375m2.

V přízemí je vstupní hala, ze které se vchází do velkého obytného pokoje s jídelnou a také do samostatné kuchyně. Obytný prostor je propojený širokými posuvnými skleněnými dvěřmi a zároveň je ze všech místností možnost vstoupit robnou na zahradu. V přízemí je ještě technická místnost a také koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Po starých původních žulových schodech se dostaneme do podkroví, kde jsou tři samostatné ložnice (jedna s balkonem), šatna, toaleta a kouplena s vanou.

V celém domě jsou použity zajímavé přírodní materiály a také netradiční, ale velice designově sladěné barevné kombinace. Výrazným prvkem jsou například barevné vitráže ve dveřích do koupelen a dlažby…

K domu patří také rozsáhlá udržovaná zahrada, jejíž dominantou je velká borovice. V zahradě se nachází samostaná stavba “atelieru”, který může mít skvělé využití jako kancelář, dům pro hosty, nebo třeba samostatné bydlení pro staršího člena rodiny, kterého potřebujete mít na blízku. Tato stavba je dispozičně řešena jako 1+kk s obytným patrem. Je zde vše potřebné, tedy kuchyň i samostaná koupelna.

Milovníci vína docení samostatný prostor na jeho uložení, který má vstup ze zahrady.

Na pozemku se nachází také samostaná garáž a kryté parkovací stání (36m2).

Klánovice jsou jednou z nejžádanějších pražských lokalit, kde je zároveň veškerá občanská vybavenost (obchody, kavárny, restaurace, školy, koupaliště, atd.) a zároveň je obklopeno zelení (Klánovický les).

Dopravní dostupnost je velmi dobrá a je zda také vlakové nádraží, které je hojně využíváno jako nejrychlejší spojení s centrem Prahy.

www.vilaklanovice.cz

Pokud Vás tato nabídka zaujala rád Vám dům i zahradu ukáži při osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
Smidarská, Praha 9 - Klánovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1375 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jakub Vedral

Jakub Vedral

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 9?

Podobné nemovitosti