Prodej rodinného domu, České Budějovice, Horymírova, 221 m2 (ID: 1871737)

Horymírova, České Budějovice - České Budějovice 5

10 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 035 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k domu

Sníte o rodinném domě s vlastní zahradou nedaleko centra Českých Budějovic? Máme pro Vás exkluzivní nabídku dvougeneračního domu ve vyhledávané lokalitě. Dům se nachází v městské části - Suché Vrbné v ulici Horymírova.
Součástí domu je i udržovaná zahrada, která poskytne příjemné posezení v prostorné kryté letní terase s grilem. Je zde vymezený prostor pro bazén či vířivku.
V přízemí domu naleznete zádveří s chodbou a vstup do prostorné garáže. V současné době je vypracovaný projekt, kdy je možnost z garáže vytvořit garsoniéru. Garáž je vhodná i jako prostor pro případný podnikatelský záměr. Lze ji úplně oddělit. Další nedílnou součástí domu jsou i prostorné sklepy o celkové rozloze 67m². Naleznete zde dostatečný prostor pro uskladnění sezóních věcí a sportovního vybavení.
Dům je rozdělen na dvě bytové jednotky. V prvním patře naleznete byt 3+1 o celkové rozloze 76m². Tato bytová jednotka prošla rekonstrukcí před pěti lety (podlahy, dveře, omítky, kuchyňská linka, koupelna, nová elektroinstalace, rozvody vody, nové topení). Naleznete zde chodbu se vstupem do prostorného obývacího pokoje s krbovými kamny. Z obýváku je vstup do dětského pokoje. Z chodby se dále dostanete do koupelny, kuchyně, samostatného WC a ložnice. Nedílnou součástí ložnice je i francouzské okno s možností vstupu na krytou terasu. 
Ve druhém patře naleznete bytovou jednotku 2+1 a vstup na prostornou půdu. Tyto dvě části lze propojit a vznikne velkorysý prostor pro další bytovou jednotku. Tento byt je v původním stavu a vyžaduje rekonstrukci. 
Dům prošel celkovou rekonstrukcí (výměna střechy, plastová okna, zateplení, fasáda). Vytápění je zde řešeno plynovým kotlem. Ohřev vody zajištuje bojler. Dům je připojen na veřejný vodovodní řád a kanalizaci.Na zahradě naleznete i vlastní kopanou studnu 18m. Energetický štítek se připravuje.
Naleznete zde kompletní občanskou vybavenost MHD, obchodí zóna, škola, školka, apod.
Hledáte-li klidné místo pro Vaši velkou rodinu s dostatkem soukromí a prostoru, právě jste ho našli. 
Nemovitosti lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře!

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100682.

Parametry domu

Cena
10 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Horymírova, České Budějovice - České Budějovice 5
ID
N100682
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
124 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
221 m2
Plocha nemovitosti
315 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslava Bauerová

Mgr. Miroslava Bauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti