Pronájem obchodního prostoru, Benátky nad Jizerou, Husovo náměstí, 65 m2

Husovo náměstí, Benátky nad Jizerou

27 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Benátkách nad Jizerou

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Komerční prostor – 65m2
Pronájem komerčního prostoru / provozovny / prodejny / kanceláře přímo v prosluněném čele Husova náměstí. Na nejlepším obchodním místě u hlavní cesty na zámek, vedle školy a přes cestu od pošty.
Parkování zdarma na náměstí. Možnost zahrádky chráněné před deštěm loubím. Ve stejném loubí je pak i provozovna rychlého občerstvení „Kebab House“ a nad ním v patře studio jógy Nahoře.
Aktuální dispozice je „2+1“, větší místnost do náměstí (jihovýchod), menší směrem do zahrady (jihozápad), uprostřed předsíň, z ní pak samostatně přístupné toaleta a sprcha. Komerční prostor má dále ještě dva vstupy z hlavní chodby domu.
Celý prostor je po kompletní rekonstrukci se zachováním dobových prvků – starých trámů, odhaleného zdiva z cihel a opuky, hliněné omítky etc. Všechny místnosti mají připojení vody i odpadu a umožňují tak variabilitu provozu. Vytápění je podlahovým topením, zdrojem tepla je nový kondenzační kotel.
Pro začínající podnikatele může být i zajímavá možnost spojit bydlení v zadní části s podnikáním v části přední v rámci jednoho prostoru.
Nájemné je 27 500 Kč za celý prostor měsíčně. V případě podnikání s menším provozem (např. kancelář), či zajímavého podnikatelského záměru možná sleva. Poplatky nejsou. Elektřinu, plyn a vodu si nájemce platí sám.
Obchodu a službám se tu daří již několik staletí, bude se zde dařit i Vám.

Parametry nemovitosti

Cena
27 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Husovo náměstí, Benátky nad Jizerou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
65 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
65 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Žanna Brown

Žanna Brown

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Benátkách nad Jizerou?

Podobné nemovitosti