Pronájem obchodního prostoru, Opava, Zacpalova, 43 m2

Zacpalova, Opava - Předměstí

6 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ kauce + služby + odměna RK....)

Doporučené firmy v Opavě

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu atraktivní obchodní prostor v žádané lokalitě města Opavy, přímo na ulici Zacpalova. Tento nebytový prostor o celkové užitné ploše 43 m2 se skládá z prostorné hlavní místnosti (27 m2), praktického skladu, chodbičky a sociálního zázemí (12 m2). Navíc k prostoru náleží i sklepní koje o výměře 4 m2, kterou můžete využít pro uskladnění potřebných věcí.


Celý prostor se nachází ve výborném stavu a je připraven k okamžitému užívání. Ať už hledáte ideální místo pro svou prodejnu, kadeřnictví, kancelář či jiný druh podnikání, tento obchodní prostor vám poskytne vše potřebné. Hlavní místnost o rozloze 27 m2 nabízí dostatek prostoru pro vaše podnikatelské aktivity a poskytuje příjemné a moderní prostředí pro vaše zákazníky či klienty.


Výhodou tohoto nebytového prostoru je jeho strategická poloha v rušné části Opavy, která zaručuje vysokou viditelnost a snadnou dostupnost pro vaše zákazníky. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost, což ocení jak vy, tak i vaši klienti.


Cena nájmu činí pouhých 6.000 Kč měsíčně, což je vzhledem k atraktivitě lokality a kvalitě prostoru bezkonkurenční cena. K nájmu se hradí vratná kauce ve výši 6.000 Kč a služby, které se přepisují přímo na nájemce. O vytápění se postará elektrické topení, takže se nemusíte obávat vysokých nákladů na energie.


Pokud hledáte ideální prostor pro své podnikání v centru dění, pak je tato nabídka stvořená přímo pro vás. Neváhejte a kontaktujte nás co nejdříve, ať vám tato jedinečná příležitost neunikne. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni vám poskytnout více informací a zodpovědět všechny vaše dotazy. Zavolejte nám ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto skvělého obchodního prostoru v srdci Opavy!

Parametry nemovitosti

Cena
6 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ kauce + služby + odměna RK....
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Zacpalova, Opava - Předměstí
ID
258
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
43 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Heart Reality

Hrnčířská 266/2, Opava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zbyněk Kunz

Zbyněk Kunz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Opavě?

Podobné nemovitosti