Prodej rodinného domu, Šlapanice, Ponětovská, 250 m2

Ponětovská, Šlapanice

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc

(vč. provize RK a právního servisu)

Doporučené firmy v Šlapanicích

Informace k domu

Autentický venkovský dům k prodeji, Šlapanice u Brna

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji unikátní dům, který je situován na okraji obce Šlapanice u Brna, v řadové zástavbě rodinných domů, v klidné ulici Ponětovská, v okrese Brno – venkov.

Dům z roku 1913 Vás uvítá svou vesnickou atmosférou a nabízí předzahrádku s parkovacím stáním, pozemek s jižní orientací o výměře 822 m2, velkorysou dispozici o obytné ploše cca 100 m2. Zázemí dále tvoří venkovský dvůr, sklep a několik kůlen. Celková užitná plocha stavby činí tedy 250 m2. Příjezd k domu zajišťuje klidná ulice. Naproti domu je malý parčík s lavičkami a zelení.

Dům je plně funkční, v původním, udržovaném stavu a je možné ho okamžitě užívat. Stavba je napojena na městský vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno vlastním plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. Na zahradě je k dispozici studna.

K domu je dochovaná veškerá technická a stavební dokumentace, včetně následných úprav a vedení inženýrských sítí. Dům je vhodný k modernizaci, rozšíření, či nástavbě. Plány, informace a přesné parametry a možnosti ráda zašlu na vyžádání, včetně další fotodokumentace,

Vchod do domu zajišťuje prostorná chodba, která umožňuje vstup do obytných místností, dvora a zahrady. K dispozici jsou tři velké obytné pokoje, velká a malá kuchyň, veranda, technická místnost, koupelna s vanou a toaleta. V suterénu domu se nachází jednoprostorový sklep. Kolem dvora je několik kůlen, které historicky sloužily k chovu drobného domácího zvířectva a drobným pracím.

Střecha domu je zdravá s pálenou taškou, která byla položena před cca dvaceti lety. Nad celým stavením se nachází prostorná půda.
K relaxaci a zahradničení se nabízí mírně svažitý pozemek s jižní orientací. Na zahradě jsou plodící, vzrostlé ovocné stromy – několik druhů jabloní, meruňka, ořech, trnka, broskvoň apod. Přestože dům z ulice působí menším dojmem, má jeden z největších pozemků a zastavěných ploch (stavba do U) v obci a nabízí tak dokonalé soukromí a prostor pro Vaše bydlení.

Město Šlapanice se nachází v turistické oblasti Brno a okolí. Patří mezi nejzajímavější oblasti na Moravě s tisíciletou kulturní a historickou tradicí, které obec dodržuje do dnešních dní. V obci je veškerá občanská vybavenost – škola, školka, gymnázium s ZUŠ, dětské spolky, obchody, supermarkety, restaurace, sportoviště a různé obchůdky a služby od místních živnostníků.
Dopravní obslužnost města zajišťuje trolejbusová linka 31 (25 minut do centra Brna), autobusové linky 151, 701, 702 a 710, noční autobusová linka N96, vlaková linka S6 a speciální autobusová linka seniorbus. Doprava autem je díky severozápadnímu cípu dálnice D1, blízkému městskému okruhu a několika páteřním silnicím první třídy výborná nejen do Brna, ale i samotného jihomoravského kraje.

Pro více informací mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. Těším se na osobní setkání
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105156.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK a právního servisu
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Ponětovská, Šlapanice
ID
N105156
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
822 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Tereza Klierová

Mgr. Tereza Klierová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šlapanicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti