Prodej rodinného domu, Sobotovice, 223 m2 (ID: 1878111)

Sobotovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Doporučené firmy v Sobotovicích

Informace k domu

Vážení zájemci o koupi nemovitosti, s potěšením vám představujeme jedinečnou nabídku prodeje rodinného domu na klíč, který se nachází v malebné obci Sobotovice vzdálené jen 15 minut jižním směrem od Brna.
Prostorný dům s dispozicí 5+kk s dvojgaráží o celkové užitné ploše 223 m2 bude odpovídat požadavkům na velkorysé bydlení. Dům má úložný půdní prostor.

Dům je stavěný s důrazem na detail a kvalitu použitých materiálů.
Nejenže nabídne veškeré pohodlí, ale také inteligentní řešení a prvotřídní vybavení, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky.
Bude připravený k okamžitému nastěhování , jedinou další investicí bude kuchyňská linka, to už necháme na Vás, aby jste si vybrali podle svého vkusu.

Pozemek: Celková výměra pozemku je 1200 m2, zastavěná plocha domu je 148 m2, zahrada je 1052 m2.

Vytápění a ohřev vody: S pomocí tepelného čerpadla, podlahové teplovodní topení v celém domě dodá domovu teplo a pohodu. Případná instalace plynového kotle bude usnadněna předpřipravenou přípojkou.

Chlazení: Dům bude mít nachystané veškeré rozvody pro klimatizaci ve všech pokojích, po snadné instalaci klimatizační jednotky tak bude zajištěno komfortní klima po celý rok.

Inteligentní řešení: Předokenní žaluzie a izolační trojskla ve všech oknech zajistí výbornou tepelnou i zvukovou izolaci.

Extra vybavení: Centrální vysavač výrazně zkomfortní úklid celého domu.

Dvojgaráž: Pro vaše vozidla bude připravena pohodlná dvojgaráž, která zaručuje bezpečné parkování a dostatek místa pro vaše automobily a další vybavení. V garáži bude zaveden kabel pro nabíjení Vašeho elektromobilu.
Před domem je další možnost parkování.

Střecha: Střecha je řešena jako pultová, konstrukčně z příhradových vazníků.
Tento sklon střechy umožnuje umístění fotovoltaické elektrárny či solárních panelů na ohřev TUV, kabel na fotovoltaiku bude nachystán.

Exteriér a zahrada: Možnost montáže venkovního nerezového komínu pro krb nebo krbová kamna.
Systém pro úpravu vody a retenční nádrž s čerpadlem pro zavlažování zahrady jsou dokladem inteligentního designu a funkčnosti tohoto domova.
Dostatečně velký pozemek nabízí spoustu místa pro vlastní bazén.

Lokalita: Tento rodinný dům se nachází v klidné lokalitě, která nabízí základní občanskou vybavenost - základní škola do pátého ročníku, mateřská škola, knihovna, obchod se smíšeným zbožím, restaurace, kadeřnictví, dětské hřiště, sportovní areál.
Příroda v blízkém okolí je ideální pro rodinné výlety a sportovní aktivity.
Pro spojení s městem mimo vlastní automobil slouží pravidelné autobusové linky.

Pokud tedy hledáte dokonalý domov, který splní všechny vaše představy o komfortním a bezpečném bydlení, tento dům bude pro vás tou správnou volbou.

Energetická třída rodinného domu je B.

Neváhejte a domluvte si prohlídku této výjimečné nemovitosti.

Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis (PENB) je u nás samozřejmostí.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s..

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Sobotovice
ID
03795
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
223 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
148 m2
Plocha nemovitosti
1200 m2
Plocha zahrady
1052 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Petr Klimeš

Ing. Petr Klimeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sobotovicích?

Podobné nemovitosti