Pronájem bytu 2+1, Děčín, Čsl. armády, 58 m2

Čsl. armády, Děčín - Děčín I-Děčín

11 950 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Přestavujeme Vám nabídku pronájmu slunného bytu 2+1 o velikosti 58 m2 ve 2. n.p. panelového domu, v žádané části města Děčín I, ul. Čsl. Armády. Byt je po kompletní rekonstrukci - plastová okna, zděné jádro, nové rozvody vody a odpadů.

V kuchyni je kuchyňská linka na míru zn. Koryna, vestavěný sporák, indukční varná deska, digestoř, myčka, kombinovaná lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, skříň na potraviny. V ložnici je vestavěná šatní skříň. V koupelně je rohová vana, umyvadlo, závěsný záchod, pračka a bodové osvětlení. Součástí bytu je prostorná šatna s vestavěnou skříní. Vchod do bytu je zajištěn bezpečnostními dveřmi. Podlahy - linoleum, plovoucí podlaha a dlažba. V domě je zajištěn úklid společných prostor. Sklep není součástí nájmu. Možnost využití dvorku za domem.

Podmínkou nájmu je pracovní smlouva nebo pobírání starobního důchodu. Pronájem je možný pro nájemníky bez domácích mazlíčků.
Měsíční nájemné 11.950 Kč/měs., záloha na služby 3.450 Kč/měs., vratná kauce: 21.000 Kč, provize RK: 11.950 Kč. K nastěhování ihned.

Veškerá občanská vybavenost v místě. Doporučujeme.

Parametry bytu

Cena
11 950 Kč /za měsíc
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Čsl. armády, Děčín - Děčín I-Děčín
ID
01134
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Ing. David Drobný

Ing. David Drobný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Děčíně?

Podobné nemovitosti