Prodej rodinného domu, Cvrčovice, 120 m2

Cvrčovice

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc

(Konečná cena (vč. provize))

Doporučené firmy v Cvrčovicích

Informace k domu

Jen si to představte. Jste mladý pár toužící po bydlení… Nebo rodina s malými dětmi toužící po domečku se zahradou. V klidné malé obci, přitom na dosah Brnu…?
Zasněte se – jaký by ten Váš vysněný dům měl být? Bungalov, kompaktní, relativně nový, skvěle dispozičně vyřešený, se zahradou tak akorát…máte? A teď otevřete oči… Máme! My ho pro vás máme. Přesně takový, moderní, krásný a ihned volný k nastěhování.
Dům zkolaudovaný v roce 2019 nabízí dispozici 4+kk a obývací část je ideálně oddělena od té klidné, spací. Obývací pokoj je propojený s kuchyní a nabízí přímý vstup na terasu a zahradu. Je zde klimatizace i vývod z komínu pro připojení krbu či krbových kamen. Kuchyňská linka nabízí vše, co správná kuchyně nabízet má. Dostatek úložného prostoru, velkou přípravnou plochu i moderní kvalitní spotřebiče (myčka, trouba, varná deska s digestoří, mikrovlnná trouba) a komoru s dostatkem úložného prostoru nadosah. A samozřejmě nespornou výhodu jednoho velkého prostoru – tolik potřebný kontakt s rodinou či návštěvou při přípravě občerstvení, jídla nebo kávy.
Tři obytné pokoje o podlahové ploše 13, 13,2 a 12,7 m2 jsou dostatečně velké, aby se do nich vešla manželská postel či dětské postele, stoly a šatníky, a dětem zbylo ještě dost prostoru na hraní. Ložnice má přímý vstup do vlastní šatny (4,3 m2) oddělené pojízdnými dveřmi.
V domě je velká koupelna s vanou i WC. Prostory chodeb jsou skvělým způsobem vyřešené, co se úložných prostor týče. Dále je v celém domě podlahové vytápění a centrální vysavač. Vstupní prostor je vybaven věšáky i botníky a dveřmi oddělen od zbytku domu – nehrozí tedy, že byste si nanosili bláto či špínu dovnitř.
Stále vám dům nepřipadá dostatečně geniální? Jdeme dál!
Dům disponuje nadstandardně vybavenou technickou místností – obrovskou výhodou je vstup na zahradu či druhý vstup do domu, zvenčí přístupné WC a sprcha (druhé v domě) a dřez. Je zde samozřejmě i kotel a nádoba centrálního vysavače, ale skvělé je, že ze zahrady nemusíte probíhat celým domem, abyste si umyli ruce či osprchovali ušpiněné děti, shodili největší nános bahna z bot a oblečení.
Co se týče parkování, možností je tu několik – na příjezdové cestě k domu pohodlně zaparkujete až 3 automobily a přímo před domem je pak ještě jedno parkovací místo k dispozici, což znamená, že se nemusíte bát pozvat všechny své přátele či rodinu na velkou letní grilovačku!
A teď se znovu zasněte, objevte se v obýváku, roztáhněte závěsy, otevřete dveře a vyjděte ven na zahradu. Z celkové plochy pozemku o rozloze 691 m2 zabírá dům 149 m2 a zahrada příjemných 542 m2. Pergola a posezení pod ní je hotové, zbývá tedy bazén, trampolína, záhonky nebo cokoliv dalšího, na co budete mít chuť. Prostoru je dost a posečenou trávu máte za pár minut.
Prohlídkový den bude v neděli 19.5.2024 od 11-18hod, tak se za mnou zastavte na kávu a pojďme se domem společně projít, podívat se na detaily zblízka a říct si, jak vám můžu pomoci k tomu, abyste se mohli co nejdříve stěhovat.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena (vč. provize)
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Cvrčovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
691 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Zrůstková

Lucie Zrůstková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Cvrčovicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti