Pronájem bytu 1+kk, Olomouc, Janského, 28 m2 (ID: 1892672)

Janského, Olomouc - Povel

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nájemné 12000 + inkaso2000+ záloha elektřina 700+ vratná kauce 20000 + provize RK 13000 + 21% DPH)

Doporučené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Hledáte pronájem příjemného slunného bytečku, který ještě voní novotou? Navíc v klidné a pohodové lokalitě Olomouc - Povel? Všechno máte přitom v dosahu a do centra, parku a FN 15 minut pěšky.
Nově mám v nabídce právě dokončenou 1+kk s lodžií, šatnou, komorou, klimatizací a vlastním parkovacím stáním, což je hlavní benefit k bytu.
Bytová jednotka se nachází ve 4.NP novostavby na Jánského ulici. Výměra bytu je 28,1 m2 + lodžie 6,16 m2 + komora 2,6 m2. V bytě je kvalitní německá kuchyňská linka na míru včetně myčky, indukční varné desky, trouby, digestoře i mikrovlnky. Ve stejném dekoru linky je vyrobená i skříňka pod TV s úložným prostorem. Na podlaze je příjemný vinyl. Byt je vybavený samostatnou lednicí, pračkou i sušičkou. Interiér si budoucí nájemce dovybaví dle vlastního vkusu např. dle přiložené vizualizace. Lodžie je orientovaná na východní stranu, kde si můžete každé ráno vychutnat v klidu kávičku. Z lodžie je vidět na parkovací místo a vůz bude tedy stále pod kontrolou. Součástí pronájmu je i prostorná komora vedle bytu s přístupem z hlavní chodby, kde je možné si uložit i kola. Na společných chodbách od výtahu jsou položeny protihlukové koberce. Prostory domu i bytu jsou bezbariérové.
Nájemce může využít internet od Nordic telecom.
V okolí ZŠ Heyrovského, MŠ, zdravotní středisko, obchody, sportoviště, MHD 5 minut pěšky, nájezd na dálnici 5 minut autem.
Majitel preferuje dlouhodobý pronájem, slušným pracujícím lidem nebo studentům. Požaduje doložení bezdlužnosti a uhrazení vratné kauce ve výš 20.000,- Kč.
Byt je připraven ihned k nastěhování.
Další informace Vám ráda zodpovím na osobní prohlídce.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
nájemné 12000 + inkaso2000+ záloha elektřina 700+ vratná kauce 20000 + provize RK 13000 + 21% DPH
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Janského, Olomouc - Povel
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
37 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
28 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Jarmila Šulkovská

Jarmila Šulkovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti