Prodej rodinného domu, Nové Sedlo - Chranišov, 80 m2

Nové Sedlo, Chranišov

7 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 790 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Novém Sedlu

Informace k domu

Nabízíme Vám tento velmi zajímavý rodinný dům 3+kk s venkovní zastřešenou terasou, garážovým stání na tři auta a útulnou zahradou v Chranišově.

Atraktivita domu tkví v jeho nízké energetičnosti. Nízkonákladové bydlení bylo dosaženo kombinací tepelného čerpadla, vlastní fotovoltaické elektrárny (18 panelů, výkon 9 kW), a instalací solárního ohřevu vody. V obývací místnosti se nachází také krbová vložka s rozvodem horkého vzduchu. Kombinace těchto systémů zajišťuje bydlení s nízkými náklady.

Dům, který byl kolaudován v roce 2009, je nepodsklepen. Přes vstupní chodbu, kde jsou umístěny baterie k elektrárně, je přístup do centrální chodby. Z ní se vchází do dvou samostatných pokojů, obývacího pokoje s kuchyní a do koupelny s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Dále je zde komora s umístěným zásobníkem na vodu. Z obývacího pokoje je přístup na venkovní zastřešenou terasu, která je příjemným prodloužením obytného prostoru. Při terase se nachází venkovní zapuštěný bazén o průměru 3,6 m. Prostor pro parkování tří aut je zastřešený.

Zahrada je udržovaná, osázená ovocnými stromy a keři, a najdeme zde i zahradní kontejner.

Výhodou této nemovitosti je její stav, nízké náklady na bydlení a výborná dojezdová vzdálenost do K.Varů nebo Sokolova. Při financování této nemovitosti můžete zdarma využít služeb našeho finančního specialisty.

Parametry domu

Cena
7 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Nové Sedlo, Chranišov
ID
N1907
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
98 m2
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
1272 m2
Plocha zahrady
1272 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Sedlu (okr. Sokolov)?

Podobné nemovitosti