Prodej rodinného domu, Třebenice, 585 m2

Třebenice

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc

(vč. provize RK)

Doporučené firmy v Třebenicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

V žádané lokalitě obce Třebenice, 30 minut po D8 od okraje Prahy nabízíme k prodeji dům k rekonstrukci na velkorysém pozemku s lesní atmosférou o rozloze 1217m2.

Nemovitost se nachází v klidné ulici s krásným výhledem na České středohoří.

Přízemí a 1. patro rodinného domu jsou určeny k bydlení, kdy dispozice ve 2. nadzemním podlaží (2NP) je variabilní a lze ji přebudovat.

1NP - obývací pokoj s jídelnou, kuchyň, předsíň, bezbariérová koupelna s WC, vstupní chodba propojující dům s přístavbou, kde se nachází volnočasové zázemí se saunou a bazénem, který je nyní zakrytý.
2NP - 3 samostatné pokoje a toaleta
3NP - podkroví
1PP - technická místnost a kancelář

Mimo hlavní půdorys k domu přiléhá garáž s vjezdem z ulice.

Za hlavní budovou s přístavbou naleznete samostatně stojící zahradní domek pro hosty a v pravém úhlu k němu další malou stavbu s krbem, posezením a přilehlou udírnou. Podélně k protější hranici přes uličku se táhne skleník.
Pozemek pak pokračuje dál udržovanou zahradou s převahou jehličnanů.

Mírná svažitost parcely je řešena 2 terasovitými stupni, které jsou srovnány do roviny. Pouze zadní část se zahradou zůstává mírně svažitou a i díky krásným vzrostlým stromům vytváří dokonalou iluzi lesní stezky.

Dům je udržovaný, kolaudace proběhla v polovině osmdesátých let a tomu odpovídají použité materiály a kondice stavby. Voda a kanalizace jsou obecní, topení plynovým kotlem. V samostatně stojících budovách potom tuhými palivy.

V okolí naleznete Muzeum českého granátu, několik zřícenin hradů, vinařství atd.. Občanská vybavenost zahrnuje mateřskou i základní školu, lékaře, zubaře, potraviny, knihovnu, TJ Sokol Třebenice, restaurace. Kompletní OV je pak dostupná v nedalekých Lovosicích.

Neváhejte si domluvit prohlídku.

Na viděnou

Vaše Rodinná Realitní

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Třebenice
ID
102282023
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
585 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1217 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 76 lidí

Prodejce

Dalibor Hocko

Dalibor Hocko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třebenicích (okr. Litoměřice)?

Podobné nemovitosti