Prodej bytu 3+1, Vrchlabí, Školní, 77 m2

Školní, Vrchlabí

Rezervováno
3 998 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 053 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Vrchlabí

Informace k bytu

Exkluzivně Vám ke koupi nabízím PROSTORNOU bytovou jednotku 3+1 v osobním vlastnictví o užitné ploše 77 m2. Byt se nachází ve městě Vrchlabí, ve třetím nadzemním podlaží bytového domu a nabízí pěkný VÝHLED NA PANORAMA KRKONOŠ.

Bytová jednotka 3+1 disponuje velkou vstupní chodbou, samostatnou kuchyní, obývacím pokojem, ložnicí, dětským pokojem, koupelnou s rohovou vanou a oddělenou toaletou. K bytu náleží lodžie a sklepní kóje. Okna jsou plastová a vytápění a ohřev vody je řešen dálkově ze společné kotelny. Plyn zde v domě slouží k vaření. Pro uskladnění věcí využijete vestavné skříně na chodbě a v ložnici a ve společných prostorách domu jsou Vám k dispozici ještě další skladové prostory.

Byt byl zrekonstruován v roce 2012 (zděné jádro, koupelna, WC + rozvody, atd.). Celý dům byl také nedávno revitalizován, má novou střechu s izolací, zábradlí na lodžiích, nově opravené venkovní panelové spoje a již dříve zde byla provedena rekonstrukce stoupaček a výtahu. Dům je postaven z panelů s izolací, proto není zateplen venkovní izolací a má nyní třídu energetické náročnosti budovy (PENB) C – ÚSPORNÁ.

U domu je zastávka MHD a na zahradě před domem se nachází dětské hřiště. Parkování vozidel je možné také na ulici u domu. Město Vrchlabí disponuje plnou občanskou vybaveností.

Tento byt nabízí prostor pro POHODLNÉ RODINNÉ BYDLENÍ. Pokoje zde nejsou průchozí a lze ho hned bez problému užívat bez dalších investic. Nezmeškejte tuto zajímavou příležitost vlastnit byt v osobním vlastnictví v krásném městě Vrchlabí.

Kontaktujte mě pro více informací a prohlídku.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
3 998 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 2. 2024
Adresa
Školní, Vrchlabí
ID
68909
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
77 m2
Patro
4. z 7
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lubor Karásek

Lubor Karásek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti