Prodej bytu 3+1, Vrchlabí, Nerudova, 70 m2

Nerudova, Vrchlabí

4 149 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 773 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vrchlabí

Informace k bytu

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného a světlého bytu 3+1 s úžasnou užitnou plochou 70 m2, situovaného ve vyhledávané lokalitě Vrchlabí, s magickým výhledem na Černou horu. Tento byt se nachází v sedmém patře, což zajišťuje nejen úžasný výhled, ale také klid a soukromí pro Vás a Vaši rodinu.
Byt prošel částečnou rekonstrukcí, včetně nové elektrické instalace v kuchyni a koupelně, což zaručuje bezpečnost a komfort moderního bydlení. Plastová okna efektivně izolují hluk a teplo, což znamená nižší náklady na vytápění a příjemnější domovní prostředí. Výhodou je i umístění bytu uprostřed domu, náklady na vytápění jsou totiž zcela na minimu. Celý dům prošel rekonstrukcí vnitřních prostor,výtahu, vchodů, dům byl zateplen a má i novou střechu.
Dispozice bytu 3+1 je ideálně řešena pro pohodlné rodinné bydlení. Nabízí dostatek prostoru pro každého člena rodiny a zároveň poskytuje útulné prostředí pro společné chvíle. Velikost 70 m2 umožňuje komfortní život i pro početnější rodiny. K bytu náleží i sklep.
Lokalita bytu je bezkonkurenční. Nachází se v docházkové vzdálenosti do centra města Vrchlabí, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost od školek po gymnázium, obchody i restaurace. Autobusové a vlakové nádraží je pouhých 5 minut chůze od domu, což usnadňuje jakékoliv cestování.
Byt je nabízen k prodeji za cenu 4 149 000,- Kč včetně všech nákladů a provize realitní kanceláře, což představuje vynikající investici do budoucího bydlení v jedné z nejžádanějších lokalit.
V případě zájmu, nebo pokud máte jakékoli dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu a jsme připraveni vám tento exkluzivní byt představit osobně.
Neměňte jen místo k bydlení, změňte svůj životní styl na lepší – s tímto bytem ve Vrchlabí to jde snadno
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104785.

Parametry bytu

Cena
4 149 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Nerudova, Vrchlabí
ID
N104785
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Nikola Zajícová

Nikola Zajícová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti