Prodej bytu 3+1, Vrchlabí, Pražská, 69 m2 (ID: 1820199)

Pražská, Vrchlabí

3 498 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 670 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Vrchlabí

Informace k bytu

Exkluzivně Vám ke koupi a rekonstrukci nabízíme byt o dispozici 3+1 s lodžií ve Vrchlabí.

Bytová jednotka o velikosti 71 m2 se nachází v 1. nadzemním podlaží a má vlastní prosklenou lodžii (3 m2). K bytové jednotce dále náleží sklepní kóje o velikosti 2 m2. Dispozice bytu: chodba, koupelna, WC, kuchyň, obývák, 2x ložnice, technická místnost. Byt je vytápěn ústředním dálkovým plynovým topením a také vaření je řešeno za pomocí plynu. Energie jsou měřeny samostatnými měřidly. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní z roku 2020.

Byt je určen ke kompletní rekonstrukci, což skýtá budoucímu majiteli možnost upravit si své bydlení dle svých představ a vytvořit tak vysněný domov pro svou rodinu.

Tento byt se nachází v klidné části obce Vrchlabí, zároveň je ale centrum obce v docházkové vzdálenosti. Cca 300 m od domu jsou potraviny, autobusová zastávka, zimní stadion nebo školní jídelna. Obec Vrchlabí má plnou občanskou vybavenost ve. MŠ, ZŠ, ZUŠ, Středních škol, sportovišť, bazénu, restaurací atd. Panelový dům je přístupný po veřejné zpevněné komunikaci a parkování je možné před domem. Okolní zástavba je tvořena stavbami stejného charakteru.

Budova, ve které se jednotka nachází, má 8 nadzemních podlaží, ve kterých jsou bytové jednotky a jedno podzemní podlaží se sklepními kójemi. Dům prošel částečnou rekonstrukcí cca před 15 lety a jsou zde plastová okna.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vlastního bydlení podle vysněných představ a neváhejte nás kontaktovat, byt Vám rádi ukážeme.

Parametry bytu

Cena
3 498 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 3. 2024
Adresa
Pražská, Vrchlabí
ID
68852
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
71 m2
Patro
1. z 9
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Drahuše Třmínková

Mgr. Drahuše Třmínková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti