Pronájem obchodního prostoru, Praha - Nové Město, Národní, 10 m2

Národní, Praha 1 - Nové Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

V zastoupení investora nabízíme jedinečnou příležitost pronájmu obchodního plochy pro stánek v právě rekonstruovaném Obchodním domě Máj.
OD Máj nenese pouze svoji historickou hodnotu nákupního prostoru v srdci Prahy. Umístěním na křižovatce Národní třídy a Spálené ul. má zároveň potenciál jedinečného místa, které je nejen navštěvované turisty, ale je významné i pro každodenní život Pražanů. Přestavba Máje má za cíl zpřístupnit široké veřejnosti všech 9 podlaží a na ploše téměř 17.000 m2 nabídnout supermarket, obchody, restaurace i unikátní zábavní park zakončený restaurací s vyhlídkovou terasou na celou Prahu. Rozsáhlá rekonstrukce do podoby Domu zábavy, her a zážitků vyvrcholí otevřením pro veřejnost v první polovině roku 2024.
Lokalita, ve které je obchodní dům situován, vykazuje přirozeně nadstandardní průchodnost pěších. Tramvajová zastávka Národní na ul. Spálená, jako jedna z nejfrekventovanějších zastávek MHD v Praze, je umístěna přímo před jedním ze tří vstupů do domu. V bezprostřední blízkosti se zároveň nachází stanice metra Národní linky B. Socha mechanické hlavy spisovatele Franze Kafky od slavného výtvarníka Davida Černého v sousedství OD Máj je turisty velice vyhledávanou a fotografovanou atrakcí. Pasáž Máje bude opět sloužit Pražanům jako nejkratší propojení ul. Spálená a ul. Charvátova k Magistrátu Hlavního města Prahy.
Nabízené obchodní plochy se nachází ve středové zóně pasáže v přízemním podlaží. Ta spojuje vstupy z ulice Národní a Spálená s eskalátorovou halou, která slouží jako hlavní komunikace mezi podlažími, a s křižovatkou, ke které vedou vstupy z ulic Spálená a Charvátova. Velikost stánků je variabilní (od 6 m2 do 24 m2).
V případě zájmu o pronájem nás neváhejte kontaktovat spolu s informací ohledně požadovaného záměru, prezentací vizualizace stánku, předpokládaných rozměrech a soupisu prodávaného sortimentu.
Následně navrhneme osobní schůzku, na které budou projednány obchodní podmínky spolupráce.
Investor si vyhrazuje právo uzavřít smlouvu pouze s nájemcem odpovídajícímu standardu obchodního domu na základě předložené vizualizace a s účelem užívání, který bude vyhovovat skladbě ostatních nájemců obchodního domu.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Národní, Praha 1 - Nové Město
ID
694836
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
10 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Radana Lukovičová

Radana Lukovičová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 1?

Podobné nemovitosti