Pronájem obchodního prostoru, Praha - Stodůlky, Hábova, 68 m2

Hábova, Praha 5 - Stodůlky

23 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez DPH a zálohy na služby 600 Kč, elektřinu, vodu a teplo)

Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu komerční prostor v obchodním centru Paprsek.

Obchodní prostor má dvě místnosti - prodejna a kancelář (sklad) s dřezem. WC pro dámy a pány je ve společných prostorech přístupných pouze pro zaměstnance nájemníků. Před prostorem je možné využít zahrádku pod střechou.

Vhodné jako prodejní prostor, kanceláře, kadeřnictví, atd.

Přístup je z ulice a zásobovacího dvora s nakládací rampou. Parkování v uzamčeném dvoře objektů je možné za poplatek 1.500 Kč měsíčně.

Elektřina, voda a teplo se vyúčtovává podle skutečné spotřeby.

K dispozic ihned.

Do 31.3.2024 zde byla prodejna potravin "Aronie, Bio i Nebio" a oblíbená výdejna Zásilkovny (pravidelný příjem za výdej balíků a přísun zákazníků).

V obchodním centru paprsek se nachází celkem 15 provozoven - MAGAKNIHY.CZ, Vietnamská restaurace ZOPRAHA.CZ, CENTRUMAUTOSEDACEK.CZ, FAJNZOO.CZ, GENERALI ČESKÁ POJIŠŤOVNA, IMPERIAL SUSHI, Čínské restaurace Wan Fu Lou, REAL BARBERSHOP, pilates studio, samoobslužná prádelna QuickWash, atd.

Obchodní centrum Paprsek je 100 metrů od metra B - Stodůlky.

Paprsek se nachází v těsné blízkosti Šostakovičova náměstí mezi bytovou zástavbou sídliště Stodůlky. Je velmi dobře dostupný MHD - stanice metra Stodůlky cca 3 minuty chůze (160 m). Výborná dostupnost s přímou návazností na Pražský okruh a silnice D1, D5, R4, R6 a R7. V docházkové vzdálenosti od objektu se nachází nejrychleji rostoucí administrativní centrum v Praze - CITY WEST se sídlem Komerční banky, Siemens, Hyundai a Vodafone nyní zde pracuje přibližně 6500 lidí, což zaručuje potenciální zákazníky. Současně je zde nová bytová zástavba.

Parametry nemovitosti

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez DPH a zálohy na služby 600 Kč, elektřinu, vodu a teplo
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Hábova, Praha 5 - Stodůlky
ID
Paprsek 68 - prodejna
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
68 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PRAETOR FINANCE, s.r.o.

Opletalova 1417/25, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Stehlík

Tomáš Stehlík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 5?

Podobné nemovitosti